مقاله بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی هضم و تخمیر جیره‌های حاوی بخش‌های متفاوت درخت سوبابل :

تعداد صفحات :۱۸

قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیری جیره‌های حاوی برگ، غلاف، و دان درخت سوبابل (با نام علمی Leucaena leucocephala) در گوسفند با روش‌‌‌‌های هضم دومرحله‌ای و تولید گاز تعیین شد. جیره‌های آزمایشی شامل صفر (شاهد)، ۲۵، ۵۰، ۷۵، و ۱۰۰درصد برگ، غلاف، و دان سوبابل بودند که جایگزین علوف یونجه در جیر گوسفندان شدند. در مقایسه با جیر شاهد، جیر حاوی ۵۰درصد دان سوبابل تولید گاز بیشتری داشت (۰۵/۰>P). در بین جیره‌های حاوی برگ سوبابل بیشترین مقدار ماد آلی واقعاً هضم‌شده مربوط به سطح ۱۰۰درصد برگ سوبابل بود. سطح ۱۰۰درصد جایگزینی با یونجه در مقایسه با سایر مقادیر جایگزینی غلاف، بیشترین عامل تفکیک‌کننده و بازده تولید تود میکروبی را داشت (۰۵/۰>P). قابلیت هضم ماد خشک، الیاف نامحلول در شویند خنثی و اسیدی جیره‌های حاوی غلاف در هم سطوح، کمتر از جیر شاهد بود (۰۵/۰>P). قابلیت هضم الیاف نامحلول در شویند‌‌ خنثی و اسیدی در جیره‌های حاوی برگ سوبابل تا سطح ۷۵درصد جایگزینی برگ سوبابل با یونجه تفاوتی با شاهد و با یکدیگر نداشتند. با افزایش مقدار دان سوبابل در جیره قابلیت هضم ماد خشک، الیاف نامحلول در شویند‌‌ خنثی و اسیدی از جیر شاهد بیشتر بود، به‏طوری‌که اختلاف برای سطوح ۷۵ و ۱۰۰درصد دان سوبابل معنی‏دار بود (۰۵/۰>P). براساس نتایج تحقیق حاضر، برگ و دان سوبابل را می‌‌توان بدون وجود اثر منفی بر هضم و تخمیر تا ۱۰۰درصد جایگزین یونجه کرد. استفاده از دان سوبابل به‌صورت جایگزین با یونجه در جیر گوسفندان می‌‌تواند ارزش غذایی جیره را افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.