مقاله تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی رود? کور جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی رود? کور جوجههای گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی رود? کور جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی رود? کور جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی رود? کور جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۸
بهمنظور بررسی تأثیرات دو سطح میو بلوط خام و فرآوریشده با اسیداستیک بر عملکرد و فلور رود کور جوجههای گوشتی، از تعداد ۳۴۰ قطعه جوج یکروزه سوی کاب ۵۰۰ در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و چهار تکرار (هر تکرار با ۱۷ قطعه جوج نر و ماده) استفاده شد. تیمار اول، با جیر بر پای ذرتـکنجال سویا (بدون استفاده از میو بلوط) بهعنوان شاهد و تیمارهای دو، سه، چهار، و پنج بهترتیب با جیرههای حاوی ۲۰ یا ۲۵درصد بلوط خام یا فرآوریشده تغذیه شدند. فرآوری میو بلوط با اسیداستیک میزان ترکیبات فنلی (فنل کل، تانن کل، و تانن فشرده) را بهطور معنیداری کاهش داد (۰۵/۰>P). استفاده از ۲۰ و ۲۵درصد بلوط خام در جیره، میزان افزایش وزن بدن جوجهها را در مقایسه با گروه شاهد کاهش داد (۰۵/۰>P)، اما در بلوط فرآوریشده این کاهش مشاهده نشد. استفاده از میو بلوط (خام و فرآوریشده) افزایش معنیدار ضریب تبدیل غذایی را به دنبال داشت. شمار باکتریهای ای.کلی و اسیدلاکتیک در ۲۱ و ۴۲روزگی تحتتأثیر تیمارهای تغذیهای قرار نگرفت. نتایج نشان داد استفاده از میو بلوط خام و یا فرآوریشده به میزان ۲۰ و ۲۵درصد جیر جوجههای گوشتی باعث کاهش عملکرد شد و بنابراین، استفاده از این سطوح قابل توصیه نیستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.