مقاله گاهنگاری مقایسه‌ای سفال دور? آغاز شهرنشینی و شهرنشینی دشت مهران؛ بر اساس مطالع? سفال‌های تپ? چغاآهوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله گاهنگاری مقایسه‌ای سفال دور? آغاز شهرنشینی و شهرنشینی دشت مهران؛ بر اساس مطالع? سفال‌های تپ? چغاآهوان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گاهنگاری مقایسه‌ای سفال دور? آغاز شهرنشینی و شهرنشینی دشت مهران؛ بر اساس مطالع? سفال‌های تپ? چغاآهوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گاهنگاری مقایسه‌ای سفال دور? آغاز شهرنشینی و شهرنشینی دشت مهران؛ بر اساس مطالع? سفال‌های تپ? چغاآهوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گاهنگاری مقایسه‌ای سفال دور? آغاز شهرنشینی و شهرنشینی دشت مهران؛ بر اساس مطالع? سفال‌های تپ? چغاآهوان :

تعداد صفحات :۲۷

دشت مهران از جمله مناطق پهن فرهنگی جنوب غرب ایران است که به لحاظ موقعیت جغرافیایی در پژوهش‌های مرتبط با شکل­گیری حکومت‌های نخستین از اهمیتی به­سزایی برخوردار است. مطالع مواد فرهنگی تپ چغاآهوان در دشت مهران نیز می‌تواند تا حدودی امکان درک فرآیند آغاز شهرنشینی و برهم­کنش‌های فرهنگی با مناطق مجاور را فراهم نماید. در این نوشتار با توجه به مطالعات صورت­ گرفته در محوطه­های هم‌دوره در مناطق هم‌جوار، سفال‌های منسوب به دور آغاز شهرنشینی و شهرنشینی به­دست آمده از ترانشه II، که بر اساس فرم ظروف در هفت گروه شامل خمره، سبو، کاسه، سینی، ظروف لوله­دار، ظروف دسته­دار و ظروف مینیاتوری قرار گرفتند، طبقه­بندی و گونه­شناسی شدند؛ سپس با به­بحث­گذاشتن گونه­شناسی و دور فرهنگی آنها، تلاش شده است تا دیدگاهی کلی و نتیجه­ای نسبتاً روشن از وضعیت صنعت سفالگری که خود نشان­دهند اهمیت و جایگاه این محوطه در زمینه­های مختلف دوران آغاز شهرنشینی و شهرنشینی است، ارائه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.