مقاله ورود نخستین سلادن‌های گون? یوئه به ایران و الگوی پراکنش آن در مناطق ساحلی و داخلی ایران در قرون اولی? اسلامی‌(۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ورود نخستین سلادن‌های گون? یوئه به ایران و الگوی پراکنش آن در مناطق ساحلی و داخلی ایران در قرون اولی? اسلامی‌(۱) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ورود نخستین سلادن‌های گون? یوئه به ایران و الگوی پراکنش آن در مناطق ساحلی و داخلی ایران در قرون اولی? اسلامی‌(۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ورود نخستین سلادن‌های گون? یوئه به ایران و الگوی پراکنش آن در مناطق ساحلی و داخلی ایران در قرون اولی? اسلامی‌(۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ورود نخستین سلادن‌های گون? یوئه به ایران و الگوی پراکنش آن در مناطق ساحلی و داخلی ایران در قرون اولی? اسلامی‌(۱) :

تعداد صفحات :۲۷

سلادن،ازقدیمی­ترینسفال­هایتولیدشدهدرچیناست که نخستین­بار در ۳۵۰۰­پ.م به صورت پروتوپروسلین ((Proto-porcelain در ایالت چگینگ تولید شد. ساخت سلادن­های واقعی در دور هان (۲۰۶پ.م-۲۲۱م) آغاز شد و تولید آن تا قرن ۱۷م/ ۱۱هـ.ق در کوره­های مختلف شمال و جنوب چین تداوم داشت. هدف این پژوهش، بررسی ورود نخستین گون سلادن­ به ایران و نیز تبیین الگوی پراکندگی آن در مناطق مختلف ایران (شامل سواحل خلیج فارس و دریای عمان و نیز مناطق داخلی ایران) در قرون اولی اسلامی است. روش پژوهش مبتنی بر بررسی آثار و منابع مکتوب اعم از منابع چینی و ایرانی و نیز مطالع تطبیقی نتایج گزارش­ کاوش­ها و بررسی­های باستان­شناسی در محوطه­های قرون اولی اسلام در ایران، چین و سواحل و جزایر غیرایرانی خلیج­فارس است. نخستین سلادن­ها به نام گون یوئه در قرن ۳هـ.ق/ ۹م از طریق مسیر دریایی به بندر سیراف وارد شد و در این منطقه و برخی مناطق هم­دور دیگر رواج یافت. با توجه به مقایس تطبیقی دوره­های فرهنگی حاوی سلادن یوئه در سیراف، کیش، هرمز، بنادر غیرایرانی خلیج­فارس و نیز برخی مناطق داخلی ایران، به نظر می­رسد که صادرات این نوع سفال یعنی سلادن یوئه در قرن۱۲م/ ۶هـ.ق به دلیل تغییر کوره­ها، جای خود را به سلادن گون لانگ چوآن می­دهد. با توجه به فراوانی یافته­های یوئه در مناطق ساحلی خلیج­فارس و دریای عمان و نیز به­دست­آمدن نمونه­های اندک در مناطق داخلی ایران، به نظر می­رسد که این سفال از یک توزیع ساحلی برخوردار بوده و در مناطق داخلی رواج اندکی یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.