مقاله اثر ۶- بنزیل آمینو‌پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‏زمینی در شرایط درون‌شیشه‌ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر ۶- بنزیل آمینو‌پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‏زمینی در شرایط درون‌شیشه‌ای دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ۶- بنزیل آمینو‌پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‏زمینی در شرایط درون‌شیشه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ۶- بنزیل آمینو‌پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‏زمینی در شرایط درون‌شیشه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ۶- بنزیل آمینو‌پورین و سایکوسل بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‏زمینی در شرایط درون‌شیشه‌ای :

تعداد صفحات :۲۴

به‌منظور بررسی اثر غلظت‏های مختلف ۶-بنزیل آمینو‌پورین (BAP) و سایکوسل (CCC) بر تولید ریزغده (میکروتیوبر) در دو رقم سیب‏زمینی در شرایط درون‌شیشه‏ای، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل با طرح پای کاملاً تصادفی در ۴ تکرار اجرا شد. فاکتورهای آزمایشی شامل BAP در ۴ غلظت صفر، ۵، ۱۰ و ۱۵ میلی‌گرم بر لیتر، CCC در ۴ غلظت صفر، ۲۵۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میلی‏گرم بر لیتر و رقم سیب‌زمینی در دو سطح (سانته[۱] و آریندا[۲]) بود. نتایج نشان داد که بهترین رقم برای تولید ریزغد رقم آریندا و بهترین ترکیب تنظیم‏کننده‏های رشد گیاهی از نظر تعداد ریزغده، غلظت ۱۰ میلی‏گرم بر لیتر BAP+250 میلی‏گرم بر لیتر CCC بود. اگرچه بیشترین عملکرد ریزغده در غلظت ۵ میلی‏گرم بر لیتر BAP و بدون حضور CCC به دست آمد. وزن خشک و قطر غده در غلظت ۱۰ میلی‏گرم بر لیتر BAP و بدون حضور CCC به بیشترین مقدار خود رسید. از سوی دیگر عملکرد و تعداد ریزغد بالا و انداز بزرگ‌تر آن‌ها که ناشی از تیمار BAP و CCC بود، با کاهش طول شاخساره و ریشه همراه بود.

[۱]. Sante

[۲]. Arinda

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.