مقاله تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شد? هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شد? هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شد? هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شد? هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین سهم عوامل هزینه‌ای موثر بر قیمت تمام شد? هر کیلوگرم مرغ گوشتی با روش تصمیم گیری چند شاخصه در استان تهران :

تعداد صفحات :۱۳

این مطالعه برای تعیین سهم عوامل هزینه‏ای مؤثر بر قیمت تمام‌شد هر کیلوگرم مرغ با روش تصمیم‏گیری چندشاخصه در استان تهران انجام گرفت. مزارع براساس هزین تولید هر کیلوگرم مرغ زنده، به سه گروه هزین کمتر از ۳۵۰۰۰، بین ۳۵۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰، و بیشتر از ۴۰۰۰۰ ریال طبقه‌‌بندی و اطلاعات موردنظر ازطریق پرسش‌نامه جمع‌‌آوری شد. هزینه‌‏های واکسن، آزمایشگاه، سوخت، حمل‏ونقل، جوجه، خوراک، آب، افزودنی‏ها، بیمه، بستر، و پرسنلی از عوامل ایجاد اختلاف قیمت بین سه گروه بررسی شد. سهم عوامل هزینه‏ای مؤثر بر ایجاد اختلاف قیمت هر کیلوگرم بین سه گروه با روش تصمیم‌‌گیری چندشاخصه تعیین شد. تفاوتی ازنظر وزن زنده و ضریب تبدیل خوراک بین سه گروه بررسی‌شده، مشاهده نشد. هزینه‏های آب و افزودنی‏های آن، پرسنلی، واکسن، و سوخت سهم فراوانی بر اختلاف قیمت محصول تولیدی در بین سه گروه بررسی‌شده داشتند، درحالی‏که هزین خوراک و بیمه کمترین سهم را به خود اختصاص دادند. گروه با هزین تولید بالاتر از ۴۰۰۰ تومان کمترین بهروری را از منابع هزینه‏ای داشت. براساس نتایج تحقیق حاضر، برای کاهش هزینه‏های تولید در مزارع مرغداری باید به تمامی عوامل هزینه‏ای توجه شود. به‌عنوان مثال، در این تحقیق هزین خوراک و بیمه با وجود بیشترین و کمترین سهم در کل هزینه‏های تولید، تأثیر اندکی در ایجاد تفاوت بین گروه‏های گوناگون بررسی‌شده داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.