مقاله بررسی تولید لواستاتین از سویه Aspergillus terreus جداسازی شده از خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تولید لواستاتین از سویه Aspergillus terreus جداسازی شده از خاک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید لواستاتین از سویه Aspergillus terreus جداسازی شده از خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید لواستاتین از سویه Aspergillus terreus جداسازی شده از خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید لواستاتین از سویه Aspergillus terreus جداسازی شده از خاک :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

لواستاتین متابولیت ثانویه‌ای است که توسط قارچ آسپرژیلوس ترئوس تولید می شود برای تولید این محصول از محیطی با پایه معدنی استفاده و شرایط تولید از نقطه نظر درجه حرارت , اثر منابع کربن و نیتروژن , و محتوی لیپیدی محیط بهینه سازی شد . سویه های قارچی مورد استفاده در این تحقیق سویه جداسازی شده از خاک بود. نتایج نشان داد که درجه حرارت بهینه برای تولید لواستاتین توسط قارچ ۳۰ درجه سانتی گراد و همچنین بهترین منبع کربن و ازت بترتیب ترکیبی از گلوکز و لاکتوز , گلوتامات سدیم بو د. همچنین نتایج حاصله نشان داد که توانائی تولید لواستاتین در محیط کشت حاوی سویای بدون چربی بیشتر است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.