مقاله تأثیرات تغذیهای جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا در جیره غذایی ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio در عملکرد رشد و پارامترهای تغذیه بدن و شاخص اقتصادی جیره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیرات تغذیهای جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا در جیره غذایی ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio در عملکرد رشد و پارامترهای تغذیه بدن و شاخص اقتصادی جیره دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیرات تغذیهای جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا در جیره غذایی ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio در عملکرد رشد و پارامترهای تغذیه بدن و شاخص اقتصادی جیره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرات تغذیهای جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا در جیره غذایی ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio در عملکرد رشد و پارامترهای تغذیه بدن و شاخص اقتصادی جیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیرات تغذیهای جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا در جیره غذایی ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio در عملکرد رشد و پارامترهای تغذیه بدن و شاخص اقتصادی جیره :
تعداد صفحات :۲۸
چکیده مطالعه حاضر با هدف تعیین تأثیرات جانشینی روغن ماهی با روغن گیاهی کلزا در جیره غذایی در عملکرد رشد، کارایی تغذیهای و شاخص اقتصادی جیره غذایی ماهیان جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) طراحی شد. در این آزمایش ۲۷۰ قطعه کپور معمولی جوان با وزن اولیه ۱۰/۰±24/16 گرم به صورت کاملاً تصادفی در ۱۸ تانک استوانهای پلیاتیلنی ۳۰۰ لیتری توزیع شد. ماهیان کپور معمولی جوان با شش جیره غذایی با سطوح یکسان پروتئین و انرژی و با شش سطح جانشینی روغن ماهی (Fish oil, FO) با روغن کلزا (Canola oil, CO) به ترتیب تیمار اول ۱۰۰ درصد روغن ماهی و ۰ درصد روغن کلزا (۱۰۰FO)، تیمار دوم حاوی ۸۰ درصد روغن ماهی و ۲۰ درصد روغن کلزا (۸۰FO20CO)، تیمار سوم دارای ۶۰ درصد روغن ماهی و ۴۰ درصد روغن کلزا (۶۰FO40CO)، تیمار چهارم دارای ۴۰ درصد روغن ماهی و ۸۰ درصد روغن کلزا (۴۰FO60CO)، تیمار پنجم دارای ۲۰ درصد روغن ماهی و ۸۰ درصد روغن کلزا (۲۰FO80CO) و تیمار ششم دارای ۰ درصد روغن ماهی و ۱۰۰ درصد روغن کلزا (۱۰۰CO) به مدت ۵۶ روز تغذیه شدند. آزمون آماری واریانس یکطرفه اختلاف معناداری را در شاخصهای رشد، پارامترهای کارایی تغذیهای و کارایی اقتصادی جیرههای غذایی بین تیمارهای مختلف با سطوح مختلف جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا نشان نداد (۰۵/0P>). در صورتی که نتایج آنالیز آماری اختلاف معناداری در نرخ بازماندگی و میزان مصرف خالص چربی نشان داد (۰۵/0P<)؛ به طوری که تیمار اول با تیمار ششم اختلاف معناداری در میزان نرخ بازماندگی و میزان مصرف خالص چربی نشان داد. با توجه به نتایج پیشنهاد میشود که برای کاهش میزان مصرف روغن ماهی در جیره غذایی آبزیان، کاهش هزینه تولید جیره غذایی و رسیدن به رشدی مطلوب با کارایی مناسب غذایی از جیره غذایی چهارم با ۶۰ درصد جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا برای تغذیه ماهی کپور معمولی جوان استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.