مقاله تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذی? منابع گوناگون پروتئین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذی? منابع گوناگون پروتئین دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذی? منابع گوناگون پروتئین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذی? منابع گوناگون پروتئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیرپذیری هضم الیاف، رفتار تغذیه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب فرار شکمبه از دفعات تغذی? منابع گوناگون پروتئین :

تعداد صفحات :۲۱

در تحقیق حاضر، از چهار رأس گاو هلشتاین دارای فیستول شکمبه در طرح مربع لاتین با چهار دور‏ 21روزه (شامل دو هفته دور عادت‏پذیری به جیره‌ها و یک هفته جمع‏آوری داده‌ها) استفاده شد. تیمارها شامل ۱. تغذیه با جیر کاملاً مخلوط یک‌بار در وعد صبح، ۲. تغذیه با بخشی از سویا در وعد عصر، ۳. تغذیه با بخشی از اوره در وعد عصر، و ۴. تغذیه با بخشی از پودر ماهی در وعد عصر بود. گاوها در سطح نگهداری تغذیه شدند. تغذی منابع پروتئینی در وعد عصر فعالیت نشخوار را افزایش داد (۰۵/0P<). قابلیت هضم ظاهری ماد خشک و ماد آلی در گاوهای تغذیه‌شده با اوره در وعد عصر در مقایسه با گاوهایی که یک‌بار تغذیه شدند، بیشتر بود (۰۵/0P<). تغذی هم‏ منابع پروتئین در وعد عصر باعث افزایش قابلیت هضم ظاهری الیاف نامحلول در شویند خنثی شد (۰۵/0P<). میانگین تولید کل اسیدهای چرب فرار و نسبت مولی هیچ‏کدام از اسیدهای چرب فرار تحت تأثیر نحو تغذی منابع گوناگون پروتئین قرار نگرفتند. اثر تیمارهای آزمایشی بر میانگین اسیدیت شکمبه و نیتروژن آمونیاکی شکمبه معنی‏دار نبود. براساس نتایج تحقیق حاضر، افزایش دفعات تغذی منابع پروتئین قابل تجزیه در شکمبه باعث بهبود هضم الیاف و فعالیت جویدن در گاوهای فیستول هلشتاین غیرشیرده می‏شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.