مقاله اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خون در دور? انتقال در گاو هلشتاین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خون در دور? انتقال در گاو هلشتاین دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خون در دور? انتقال در گاو هلشتاین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خون در دور? انتقال در گاو هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خون در دور? انتقال در گاو هلشتاین :
تعداد صفحات :۱۸
هدف از آزمایش حاضر، ارزیابی تأثیر مصرف روغن ماهی در مقایسه با چربی اشباع پالم، بر سلامت پستان و عملکرد شیردهی در گاو هلشتاین بود. ده رأس گاو هلشتاین چندبارزاییده از شش هفته پیش از زایش تا ۶۳ روز پس از آن مطالعه شدند. مقدار خوراک مصرفی و تولید شیر بهطور روزانه، ترکیبات شیر، وزن و امتیار وضعیت بدنی بهطور هفتگی و فراسنجههای خونی با فواصل ۲۱ روز تعیین شدند. روغن ماهی موجب افزایش تولید شیر از هفت ششم شیردهی به بعد گردید (۰۵/0P<). از بین ترکیبات شیر، تنها درصد و مقدار چربی شیر تحت تأثیر نوع مکمل چربی قرار گرفت و در گاوهای دریافتکننده روغن ماهی کاهش یافت (۰۵/0P <). امتیاز (۰۵/0P <) سلولهای سوماتیک شیر با مصرف روغن ماهی کاهش یافت. در میان فراسنجههای خون، غلظت کلسترول کل، LDL- کلسترول و نسبت LDL به HDL سرم در گروه دریافتکننده روغن ماهی در مقایسه با گروه مصرفکننده چربی اشباع پالم کاهش معناداری یافتند (۰۵/0P<). نتایج این مطالعه نشان میدهد مصرف روغن ماهی در دوره انتقال، علاوه بر حفظ تولیـد شیر، میتواند شدت توازن منفی انرژی را در اوایل شیردهی کاهش دهد و از بار میکروبی شیر نیز بکاهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.