مقاله تأثیر همزیستی میکوریزی بر کارایی جذب آب و برخی شاخص‌های رشدی گیاه زینتی استئوسپرموم (Osteospermum hybrida ‘Passion Mix’)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر همزیستی میکوریزی بر کارایی جذب آب و برخی شاخص‌های رشدی گیاه زینتی استئوسپرموم (Osteospermum hybrida ‘Passion Mix’) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر همزیستی میکوریزی بر کارایی جذب آب و برخی شاخص‌های رشدی گیاه زینتی استئوسپرموم (Osteospermum hybrida ‘Passion Mix’)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر همزیستی میکوریزی بر کارایی جذب آب و برخی شاخص‌های رشدی گیاه زینتی استئوسپرموم (Osteospermum hybrida ‘Passion Mix’)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر همزیستی میکوریزی بر کارایی جذب آب و برخی شاخص‌های رشدی گیاه زینتی استئوسپرموم (Osteospermum hybrida ‘Passion Mix’) :

تعداد صفحات :۲۶

به‌منظور بررسی اثر گونه‏های مختلف قارچ آرباسکولار میکوریز بر کارایی جذب آب و برخی شاخص‏های رشد گیاه زینتی استئوسپرموم، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‏های کامل تصادفی با شش تکرار در شرایط گلخانه‏ای‏ اجرا شد. همزیستی تعداد ۲۲ گونه قارچ میکوریزی مختلف با این گیاه در این آزمایش مطالعه شد. نتایج نشان داد که قارچ آرباسکولار میکوریز Glomus mossea CA و Glomus mossea st6 نسبت به قارچ‏های دیگر اثر قابل توجهی بر شاخص‏های رشدی استئوسپرموم داشت. تلقیح گیاهان با قارچ Glomus mossea CA کارایی مصرف آب در گیاه را نسبت به گونه‏های دیگر افزایش داد. در قارچ Glomus sp.St2 نیز به‌رغم میزان کلون‏سازی کم آن با گیاه استئوسپرموم و عدم تأثیر مثبت آن در ویژگی‏های ریش این گیاه، کارایی جذب آب بالایی مشاهده شد. قارچ‏های Glomus mossea St2 و Glomus sp St2 رابط همزیستی مؤثری با این گیاه نداشتند و تأثیر دیگر گونه‏های میکوریزی در حد متوسط بود. علاوه بر آن گیاهان تلقیح‌شده با قارچ Glomus mossea st6 نسبت به گیاهان تلقیح‌شده با گونه‏های دیگر، به‌طور معنا‏داری وزن تر ریشه، طول ریشه و سطح ریش بیشتری داشتند. بنابراین، نشان داده شد که تلقیح گیاه استئوسپرموم با گونه‏های مختلف قارچ آرباسکولار میکوریز بسته به گون استفاده‌شده منجر به بهبود برخی شاخص‏های رویشی در این گیاه می‏شود و ثابت شد که گیاه زینتی استئوسپرموم در پاسخ به گونه‏های مختلف قارچ‏های آرباسکولار میکوریز واکنش متفاوتی نشان می‏دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.