مقاله تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) :

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی اثر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)، آزمایشی با ۲۴۰ قطعه بچه‌ماهی با میانگین وزن اولیه ۰۳/۰±01/3 گرم به مدت ۱۰ هفته انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح صفر، ۵۰۰، ۱۰۰۰ و ۱۸۰۰ (به ترتیب شاهد، ۵۰۰LC، ۱۰۰۰LC و ۱۸۰۰LC) میلی‌گرم ال-کارنیتین در هر کیلوگرم جیره و با سه تکرار در قالب طرحی کاملاً تصادفی بودند. غذادهی در کل دوره به صورت دستی، و بر اساس سیری، روزانه در سه نوبت انجام شد. در پایان دوره آزمایشی، در آزمایش استرس دمایی، ماهیان به مدت ۳۰ دقیقه در معرض دو دمای ۱۵ و ۳۷ درجه سانتی‌گراد و در آزمایش استرس شوری، ماهیان به مدت یک ساعت در معرض دو شوری ۱۲ و ۷۰ قسمت در هزار قرار گرفتند. در تیمارهای ۱۰۰۰LC و ۱۸۰۰LC مقاومت در برابر استرس دمای بالا، دمای پایین و شوری بالا در مقایسه با گروه شاهد دارای افزایش بود (۰۵/۰>P). علاوه بر این، در مقاومت در برابر استرس شوری پایین بین تیمارهای مختلف اختلاف معنی‌داری مشاهده نشد (۰۵/۰<P). نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی می‌تواند در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی تأثیرگذاری مطلوبی داشته باشد. از بین سطوح مختلف به‌کار برده‌شده، بهترین دوز مؤثر در مقاومت در برابر استرس دما و شوری در ماهی صبیتی سطح ۱۰۰۰ میلی‌گرم ال-کارنیتین بر کیلوگرم جیره غذایی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.