مقاله تأثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشهای انگور رقم ‘بیدانه قرمز’
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشهای انگور رقم ‘بیدانه قرمز’ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشهای انگور رقم ‘بیدانه قرمز’ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشهای انگور رقم ‘بیدانه قرمز’،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر کیتوسان بر پرآوری درون شیشهای انگور رقم ‘بیدانه قرمز’ :
تعداد صفحات :۱۶
در پژوهش حاضر، اثر غلظتهای مختلف کیتوسان (صفر، ۱۰، ۲۰، ۴۰ و ۸۰ میلیگرم در لیتر محیط کشت) با وزن مولکولی پایین، در پرآوری دورن شیشهای انگور ‘بیدانه قرمز’ بررسی شد. سی روز پس از استقرار، شاخسارههای طویلشده روی محیط کشت نصف غلظت موراشیگ و اسکوگ حاوی ۵/۰ میلیگرم در لیتر بنزیل آمینوپورین (BAP)و ۱/۰ میلیگرم در لیتر اسید ایندول بوتیریک (IBA) و غلظتهای مختلف کیتوسان در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تکرار قرارگرفت. براساس نتایج، بیشترین پرآوری (۶/۷ شاخساره بر ریزنمونه)، وزن خشک و تر توده گیاهی، سطح برگ و شاخص کلروفیل از غلظت ۴۰ میلیگرم در لیتر کیتوسان به دست آمد. بیشترین طول شاخساره و قطر شاخساره در غلظت ۲۰ و ۴۰ میلیگرم در لیتر کیتوسان مشاهده شد. بیشترین طول میانگره در هر دو محیط کشت شاهد و ۴۰ میلیگرم در لیتر کیتوسان مشاهده شد. بهطور کلی، اثر غلظت ۴۰ میلیگرم در لیتر کیتوسان در بهبود شاخصهای پرآوری انگور رقم ‘بیدانه قرمز’ معنادار بود. از اینرو، میتوان آن را ماده محرک رشد در افزایش پرآوری درون شیشهای انگور رقم ‘بیدانه قرمز’ استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.