مقاله تغییرات فصلی میزان، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی کشتشده در منطقه شوشتر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات فصلی میزان، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی کشتشده در منطقه شوشتر دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات فصلی میزان، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی کشتشده در منطقه شوشتر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فصلی میزان، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی کشتشده در منطقه شوشتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات فصلی میزان، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی کشتشده در منطقه شوشتر :
تعداد صفحات :۲۲
نعنا دشتی (Mentha spicata) یکی از مهمترین گیاهان دارویی خانواده نعناست که به دلیل خواص دارویی ارزشمند کاربرد زیادی در صنایع غذایی، آرایشی- بهداشتی و داروسازی دارد. در تحقیق حاضر، تغییرات وزن تر گیاه و وزن خشک برگ، میزان، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی کشت شده در منطقه شوشتر در طول دوازده ماه در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با دوازده تیمار زمان برداشت و سه تکرار بررسی شد. نتایج نشان داد که زمان برداشت گیاه اثر معناداری بر وزن تر گیاه و خشک برگ، و میزان و عملکرد اسانس دارد. بیشترین وزن تر (۷/۱۸۶۸ گرم در مترمربع) و وزن خشک برگ (۳/۲۵۳ گرم در مترمربع) به ترتیب در ماههای تیر و خرداد ثبت شد. همچنین، بیشترین میزان (۸۲/۳ درصد) و عملکرد اسانس (۸۳/۸ گرم در مترمربع) در ماه تیر مشاهده شد. کارون، لیمونن، کارن، آلفاپینن، میرسن، بتابوربونن، سیس دیهیدروکارون، دیهیدروکاروئول، دیهیدروکارویل استات، پولگون و ترانس کاریوفیلن اجزای اصلی اسانس بودند. بیشترین (۹/۶۷ درصد) و کمترین (۴۵/۲۲ درصد) مقدار کارون بهترتیب در ماههای تیر و دی و بیشترین (۱۴/۲۱ درصد) و کمترین (۰۲/۴ درصد) مقدار لیمونن بهترتیب در ماههای مرداد و آذر ثبت شد. حداکثر مقدار کارن (۸۱/۵ درصد) در ماه دی بهدست آمد. مقدار ترکیبات سیس دیهیدروکارون، دیهیدروکاروئول و دیهیدروکارویل استات طی ماههای زمستان افزایش یافت. نتایج نشان داد که نعنا دشتی کشت شده در شوشتر، پنج مرحله (چین) قابل برداشت است ولی بهترین زمان برداشت تیر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.