مقاله مطالعه برخی ویژگیهای فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه برخی ویژگیهای فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه برخی ویژگیهای فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه برخی ویژگیهای فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه برخی ویژگیهای فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران :
تعداد صفحات :۱۷
نسترن کوهی از گیاهان دارویی ارزشمند تیره رزاسه و میوه آن برای دستگاه گوارش مفید است و به صورت غذا و چای استفاده میشود. این تحقیق به منظور بررسی برخی صفات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوه نسترن کوهی در ده رویشگاه شمال ایران انجام شد. برای اندازهگیری بتاکاروتن میوه از دستگاه HPLC و برای سنجش کربوهیدراتهای محلول کل و آنتوسیاین کل از دستگاه اسپکترفوتومتر استفاده شد. برای مطالعه تأثیر مناطق مختلف بر خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوه روش GGE biplot به کار رفت. بین صفات مورد مطالعه در مناطق مختلف تفاوت معناداری وجود داشت. بتاکاروتن میوه بین ۰۵/۰ تا ۳۲۳/۰ (میلیگرم بر گرم وزن تر) متفاوت بود. مقدار کربوهیدرات محلول کل میوه از ۹/۵ تا ۳/۲۳ درصد متغیر بود. بیشترین مقدار آنتوسیانین کل میوه ۷/۲۳ و کمترین مقدار آن ۷۱/۷ (میلیگرم بر لیتر سیانیدین-۳- گلوکوزید) بود. بیشترین و کمترین مقدار TSS میوه در رویشگاههای مورد مطالعه بهترتیب ۷۲/۱۵ و ۹/۳۴ درصد بود. براساس نمودار چندضلعی، رویشگاه چالوس (IR56) بیشترین مقدار بتاکاروتن را داشت. بیشترین مقدار کربوهیدرات محلول و آنتوسیانین کل میوه در گیاهان منطقه رودبار (IR51) بهدست آمد. ضریب همبستگی پیرسون نشان داد طول میوه با وزن و درصد گوشت میوه همبستگی مثبت معناداری داشت. قطر میوه با وزن میوه همبستگی مثبت معناداری داشت. همچنین، کربوهیدرات محلول با آنتوسیانین کل و TSS همبستگی مثبت معناداری داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.