مقاله مقایسه ویژگیهای کمّی و کیفی و قابلیت انبارمانی جمعیتهای پیاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه ویژگیهای کمّی و کیفی و قابلیت انبارمانی جمعیتهای پیاز دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ویژگیهای کمّی و کیفی و قابلیت انبارمانی جمعیتهای پیاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ویژگیهای کمّی و کیفی و قابلیت انبارمانی جمعیتهای پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه ویژگیهای کمّی و کیفی و قابلیت انبارمانی جمعیتهای پیاز :
تعداد صفحات :۲۲
ویژگیهای کمّی و کیفی و قابلیت انبارمانی توده محلی بهبهان، پیاز اصلاحشده بهبهان و رقم ‘پریماورا’، در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بهبهان از سال ۱۳۸۸ بهمدت دو سال ارزیابی شد. آزمایش مزرعهای در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. دانهالها در اواخر آذرماه به زمین اصلی منتقل شدند. برای مقایسه قابلیت انبارمانی جمعیتها از آزمایش کرتهای خردشده در زمان در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار استفاده شد. عامل اصلی جمعیت در سه سطح و عامل فرعی زمان بررسی سوخها در سیزده سطح بود. سوخها در انبار کنترلنشده نگهداری و هر پانزده روز یکبار ضایعات انباری بر اساس درصد کاهش وزن، درصد جوانهزنی، درصد پوسیدگی و آلودگی به کپک خاکستری ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که بین عملکرد کل (تر) جمعیتها اختلاف معناداری وجود ندارد، ولی عملکرد قابلفروش رقم ‘پریماورا’ و پیاز اصلاحشده نسبت به توده محلی بهبهان برتری دارد. پیاز اصلاحشده حداکثر عملکرد ماده خشک سوخ را تولید میکند و از این نظر، اختلاف آن با توده منشا و رقم ‘پریماورا’ بهترتیب در سطح ۵ و ۱ درصد معنادار بود. درصد ماده خشک سوخ و درصد خلوص رنگ پیاز اصلاحشده از توده منشا بیشتر بود. درصد وزنی دوقلویی و قطر گردن پیاز اصلاحشده در مقایسه با توده منشا کاهش معناداری نشان داد. قابلیت انبارمانی پیاز اصلاحشده و توده منشا از رقم ‘پریماورا’ بیشتر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.