مقاله قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب :

تعداد صفحات :۱۷

قارچ‌کش‌های شیمیایی اولین راهکار برای کنترل ضایعات قارچی پس از برداشت میوه‌ها و سبزی‌ها محسوب می‌شوند و این در حالی است که استفاده روزافزون آن‌ها با نگرانی عمومی در ارتباط با آلودگی مواد فاسدشدنی با بقایای قارچ‌کش‌ها و افزایش مقاومت در جمعیت‌های پاتوژن مواجه شده است. بنابراین، پژوهش‌های اخیر، بر توسعه و تکامل راهبردهای کنترلی جایگزین به‌منظور کاهش اتکا بر قارچ‌کش‌های شیمیایی تمرکز کرده است. در این مطالعه، فعالیت بیوکنترلی اسانس‌های گیاهان مرزه، رزماری، نعنا‌فلفلی، آویشن شیرازی و زیره سبز در شرایط آزمایشگاهی و محیطی در برابر رشد قارچ Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب، ارزیابی شد. نتایج آزمایشگاهی نشان داد که اسانس‌های آویشن شیرازی، نعنافلفلی و زیره سبز بالاترین فعالیت بیوکنترلی را در بین اسانس‌های مورد آزمایش دارند؛ همچنین، نتایج آزمایش در شرایط محیطی حاکی از آن است که اسانس‌های مذکور در غلظت ۱۰۰۰ پی‌پی‌ام اثر بازدارندگی معنی‌داری بر رشد Botrytis cinerea دارند. آنالیز گاز ـ کروماتوگرافی متصل به طیف‌سنج جرمی اسانس‌های آویشن شیرازی، زیره سبز و نعنا‌فلفلی نشان داد که به‌ترتیب کارواکرول (۱۹/۷۱ درصد)، گاما ترپینن (۴۱/۳۰ درصد) و منتول (۱۹/۵۱ درصد) اجزای اصلی این اسانس‌ها هستند. با توجه به نتایج این پژوهش می‌توان اسانس‌های گیاهی را به‌عنوان جایگزینی برای مواد شیمیایی سینتیک پیشنهاد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.