مقاله کاربرد مدلهای سیستمی در تحلیل تقاضای کالاهای خوراکی در ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد مدلهای سیستمی در تحلیل تقاضای کالاهای خوراکی در ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد مدلهای سیستمی در تحلیل تقاضای کالاهای خوراکی در ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد مدلهای سیستمی در تحلیل تقاضای کالاهای خوراکی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد مدلهای سیستمی در تحلیل تقاضای کالاهای خوراکی در ایران :
تعداد صفحات :۱۷
در این تحقیق، رفتار مصرفی خانوارهای شهری کل کشور برای هشت گروه اصلی کالاهای خوراکی تحلیل شد که شامل غلات و فراوردههای آن، انواع گوشت، شیر و فراوردههای آن و تخممرغ، میوه و سبزیها، روغنها و کره، نوشیدنیها، حبوبات و خشکبار هستند. برای نیل به این هدف با استفاده از دادههای سری زمانی مربوط به سال ۱۳۵۳- ۱۳۸۶ انواع سیستمهای انعطافپذیر تقاضا مانند سیستم تقاضای مخارج درجه دوم، سیستم تقاضای روتردام، سیستم تقاضای تقریباً ایدهآل، سیستم تقاضای تقریباً ایدهآل درجه دوم، سیستم تقاضای معکوس تقریباً ایدهآل و یک سیستم هیبرید تقاضاCBS با استفاده از روش رگرسیونهای به ظاهر نامرتبط برآورد شدند که با مقایسه آنها از طریق آزمونهای آماری و معیارهای اقتصادسنجی، سیستم تقاضای تقریباً ایدهآل معکوس به عنوان مدل برتر انتخاب شد. نتایج نشان داد که در میان اقلام غذایی، لبنیات کمترین و گوشت بیشترین کششهای مقداری را دارند و کشش مقیاس گوشت و خشکبار از سایر گروهها پایینتر بوده که بیانگر لوکسبودن این کالاهاست. همچنین، نتایج بیانکننده این است که گوشت با غلات و شیر با دیگر آشامیدنیها رابطه جانشینی و غلات با خشکبار و روغن رابطه مکملی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.