مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید و سالیسیلیک اسید بر بهبود جوانهزنی گیاه Festuca arundinacea تحت تنش با ترکیبات آللوپاتیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید و سالیسیلیک اسید بر بهبود جوانهزنی گیاه Festuca arundinacea تحت تنش با ترکیبات آللوپاتیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید و سالیسیلیک اسید بر بهبود جوانهزنی گیاه Festuca arundinacea تحت تنش با ترکیبات آللوپاتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید و سالیسیلیک اسید بر بهبود جوانهزنی گیاه Festuca arundinacea تحت تنش با ترکیبات آللوپاتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر سطوح مختلف جیبرلیک اسید و سالیسیلیک اسید بر بهبود جوانهزنی گیاه Festuca arundinacea تحت تنش با ترکیبات آللوپاتیک :
تعداد صفحات :۱۷
این آزمایش برای بررسی اثر ترکیبات آللوپاتیک اکالیپتوس ((Eucalyptus camaldulensis بر جوانهزنی بذر و رشد گیاهچههای Festuca arundinaceaدر شرایط آزمایشگاهی انجام گرفت تا میزان تأثیر ترکیبات آللوپاتیک و همچنین تأثیر پیشتیمار با جیبرلیک اسید و سالیسیلیک اسید بر کنترل خسارت ترکیبات آللوپاتیک تعیین شود. محرکهای شیمیایی استفادهشده عبارت بودند از: سه سطح جیبرلیک اسید و سه سطح سالیسیلیک اسید و ۵ غلظت از ترکیبات آللوپاتیک عصار اکالیپتوس که بهصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. نتایج حاصل از تجزی واریانس و مقایس میانگینها نشان داد که عصار اکالیپتوس اثر آللوپاتیک بازدارنده بر جوانهزنی بذر و رشد اولی گیاهچههای Festuca arundinaceaدارد. استفاده از محرکهای شیمیایی بهصورت پیشتیمار سبب افزایش رشد گیاهچههای Festuca arundinaceaشد. اثر متقابل سطوح آللوپاتی و پیشتیمار با محرکهای شیمیایی بر تمامی صفات اندازهگیری شده معنادار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.