مقاله بررسی اثر دمای نگهداری و غلظت‌های مختلف پوترسین بر جوانه‌زنی دانه و رشد لوله گرده دو ژنوتیپ ایرانی گل محمدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر دمای نگهداری و غلظت‌های مختلف پوترسین بر جوانه‌زنی دانه و رشد لوله گرده دو ژنوتیپ ایرانی گل محمدی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دمای نگهداری و غلظت‌های مختلف پوترسین بر جوانه‌زنی دانه و رشد لوله گرده دو ژنوتیپ ایرانی گل محمدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دمای نگهداری و غلظت‌های مختلف پوترسین بر جوانه‌زنی دانه و رشد لوله گرده دو ژنوتیپ ایرانی گل محمدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دمای نگهداری و غلظت‌های مختلف پوترسین بر جوانه‌زنی دانه و رشد لوله گرده دو ژنوتیپ ایرانی گل محمدی :

تعداد صفحات :۲۵

این پژوهش به‌منظور تعیین بهترین مرحل نمو گل جهت جمع‌آوری دان گرده و محیط جوانه‌زنی دان گرده و همچنین ارزیابی اثر دمای نگهداری و غلظت‌های مختلف پوترسین بر زنده­مانی دان گرده و جوانه‌زنی دو ژنوتیپ گل محمدی (‘آذران’و ‘کاشان’) انجام گرفت. این آزمایش به‌صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی با شانزده تیمار و چهار تکرار اجرا شد. فاکتور­های مورد مطالعه شامل چهار سطح دمای نگهداری دان گرده (۲۵، ۴، ۲۰- و ۸۰- درج سانتی‌گراد) و چهار سطح پوترسین (غلظت‌های صفر (شاهد)، ۲۵/۰، ۵/۰ و ۵/۲ میلی‌مولار) بود. براساس نتایج، بهترین مرحل نمو گل برای جمع‌آوری دان گرده، مرحل غنچه نیمه‌باز، و محیط جوانه‌زنی مناسب نیز حاوی ppm 300 نیترات کلسیم، ppm 200 سولفات منیزیم، ppm 100 نیترات پتاسیم، ppm 100 اسید بوریک، ۱۵ درصد ساکارز و ۲/۱ درصد آگار بود. در ژنوتیپ ‘آذران’ بیشترین و کمترین درصد جوانه‌زنی به‌ترتیب در محیط حاوی ۲۵/۰ و ۵/۲ میلی‌مولار پوترسین به‌دست آمد. همچنین بررسی روند جوانه‌زنی دان گرده ژنوتیپ ‘کاشان’ در بازه‌های زمانی مختلف نشان داد که با گذشت زمان، درصد جوانه‌زنی دان گرده کاهش می‌یابد که این روند کاهش درصد جوانه‌زنی تحت تأثیر غلظت کم پوترسین و با نگهداری در دمای ۸۰- درج سانتی‌گراد کندتر شد. نتایج این تحقیق نشان داد که نگهداری دان گرده در دمای کم (۸۰- درج سانتی‌گراد) و کشت آن در محیط حاوی کمترین مقدار پوترسین (۲۵/۰ میلی‌مولار) سبب دستیابی به بیشترین درصد جوانه‌زنی دان گرده می‌شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.