مقاله تأثیر تنظیم pH و کلرزنی بر خصوصیات آب و پساب بهمنظور جلوگیری از گرفتگی قطرهچکانها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تنظیم pH و کلرزنی بر خصوصیات آب و پساب بهمنظور جلوگیری از گرفتگی قطرهچکانها دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تنظیم pH و کلرزنی بر خصوصیات آب و پساب بهمنظور جلوگیری از گرفتگی قطرهچکانها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تنظیم pH و کلرزنی بر خصوصیات آب و پساب بهمنظور جلوگیری از گرفتگی قطرهچکانها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تنظیم pH و کلرزنی بر خصوصیات آب و پساب بهمنظور جلوگیری از گرفتگی قطرهچکانها :
تعداد صفحات :۲۱
هدف از این تحقیق، تعیین غلظت کلر باقیماند آزاد در پساب، تحت تأثیر تزریق غلظتهای متفاوت کلر، ۵۰ تا ppm 350، در سه سطح pHبرابر ۶، ۵/۶ و ۷ و بررسی تأثیر کلرزنی بر pH، هدایت الکتریکی و غلظت مواد جامد محلول در آب شرب و پساب بود. نتایج نشان داد با تغییر غلظت کلر اضافهشده به نمون پساب، غلظت کلر باقیماند آزاد تغییر میکند. برای رسیدن به غلظت کلر باقیماند آزاد بیش از ppm 1 بهترتیب ۱، ۱۵۰ و ppm 200 کلر در آب شرب، نمون پساب با pH برابر ۶ و ۵/۶ و نمون پساب با pH برابر ۷، مصرف شد. کاهش pH نمون پساب از ۷ به ۶ تا ۵/۶ مقدار کلر مصرفی برای دستیابی به غلظت کلر باقیماند آزاد ppm 1 را ۲۵ درصد کاهش داد. افزودن کلر به فرم سدیم هیپوکلریت به آب شرب و پساب در تمامی سطوح pH، موجب افزایش هدایت الکتریکی، غلظت مواد جامد محلول و pH شد. بنابراین اگرچه استفاده از سدیم هیپوکلریت مایع بهمنظور کلرزنی سیستم آبیاری قطرهای خطر گرفتگی بیولوژیکی قطرهچکانها را کاهش میدهد، با افزایش غلظت مواد جامد محلول، شوری و اسیدیت آب آبیاری خطر گرفتگی شیمیایی قطرهچکانها را افزایش میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.