مقاله ارزیابی تطبیقی کیفیت پشتیبانی محتوایی وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های دولتی ایران و ارائ? پیشنهادهایی برای بهبود آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تطبیقی کیفیت پشتیبانی محتوایی وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های دولتی ایران و ارائ? پیشنهادهایی برای بهبود آنها دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تطبیقی کیفیت پشتیبانی محتوایی وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های دولتی ایران و ارائ? پیشنهادهایی برای بهبود آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تطبیقی کیفیت پشتیبانی محتوایی وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های دولتی ایران و ارائ? پیشنهادهایی برای بهبود آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تطبیقی کیفیت پشتیبانی محتوایی وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های دولتی ایران و ارائ? پیشنهادهایی برای بهبود آنها :

تعداد صفحات :۳۳

هدف: هدف اصلی پژوهش ارزیابی تطبیقی وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های دولتی ایران از نظر کیفیت محتوایی درونی و بیرونی و پشتیبانی است.
روش: این پژوهش از نوع کاربردی و به روش پیمایشی – تطبیقی است. ابزار گردآوری داده‌ها چک‌لیست معتبری است که در مرحل پیش‌آزمون، روایی و پایایی آن از طریق بررسی متون و پژوهش‌های مشابه، مشورت با صاحب‌نظران و مقایسه با وب‌سایت کتابخانه‌های ۵ دانشگاه خارجی سنجیده شد. جامع پژوهش حاضر شامل وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاهی ایران است. از میان آنها ۲۸ دانشگاه غیرپزشکی و ۴۳ دانشگاه علوم پزشکی دارای وب‌سایت کتابخانه هستند که در این پژوهش بررسی شده‌اند.
یافته‌ها: یافته‌های پژوهش نشان داد که وب‌‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های غیرپزشکی ایران در کل ۷۴/۳۹ درصد عناصر محتوای درونی، ۹۸/۳۲ درصد عناصر محتوای بیرونی و ۲۷/۵۳ درصد عناصر پشتیبانی و به‌طور میانگین ۰۱/۴۰ درصد معیارهای وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاهی را رعایت کرده‌اند؛ در مقابل، وب‌‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران در کل ۰۴/۳۴ درصد عناصر محتوای درونی، ۴۰/۴۵ درصد عناصر محتوای بیرونی و ۵۲/۵۲ درصد عناصر پشتیبانی و در مجموع ۸۸/۳۹ درصد معیارها را رعایت کرده‌اند. به‌طور کلی بر اساس معیارهای موجود در چک‌لیست، وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های فردوسی (۶۱)، شاهد (۵۵) و تهران (۵۴) و در گروه غیرپزشکی و وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی شاهد (۵۵)، مشهد (۴۷) و شهید بهشتی (۴۵) به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص داده‌اند.
ارزش/ اصالت: ارزش این مقاله نمایش وضعیت وب‌سایت کتابخانه‌های دانشگاه‌های دولتی ایران وارائ راهکارهایی برای افزایش کیفیت محتوایی و پشتیبانی وب‌سایت‌ها و کارایی آنهاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.