مقاله بررسی تفکیک ژنی مجتمع عمده پذیرش بافتی با استفاده از نشانگر ریزماهواره ‌۰۲۵۸LEI در طیور بومی و تجاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تفکیک ژنی مجتمع عمده پذیرش بافتی با استفاده از نشانگر ریزماهواره ‌۰۲۵۸LEI در طیور بومی و تجاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تفکیک ژنی مجتمع عمده پذیرش بافتی با استفاده از نشانگر ریزماهواره ‌۰۲۵۸LEI در طیور بومی و تجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تفکیک ژنی مجتمع عمده پذیرش بافتی با استفاده از نشانگر ریزماهواره ‌۰۲۵۸LEI در طیور بومی و تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تفکیک ژنی مجتمع عمده پذیرش بافتی با استفاده از نشانگر ریزماهواره ‌۰۲۵۸LEI در طیور بومی و تجاری :

تعداد صفحات :۱۲

زمینه مطالعه: مجتمع عمده پذیرش بافتی ‌(MHC)‌ در طیور با حساست یا مقاومت نسبت به بیماریها، صفات تولیدی و تولید‌مثلی در ارتباط بوده و تشخیص تنوع آن در جمعیت‌های در حال اصلاح نژاد می‌تواند به انتخاب افراد مقاوم به بیماری‌ و تهیه واکسن‌های مؤثر کمک نماید. تعیین هاپلوتیپ‌های ‌MHC‌ با کمک ریزماهواره ۰۲۵۸LEI امکان پذیر است. هدف:‌ ‌هدف از مطالعه حاضر بررسی پلی‌مرفیسم ‌MHC‌ در دو جمعیت طیور بومی خراسان رضوی و طیور تجاری لگهورن با استفاده از ریزماهواره ۰۲۵۸LEI و همچنین بررسی نحوه تفکیک و وراثت آن در این جمعیت‌ها است. روش کار:‌ ‌تعداد ۳۳۵ نمونه مربوط به دو جمعیت بومی خراسان و تجاری لگهورن، شامل دو جمعیت والدین ‌(P)‌ و جوجه‌ها (۱F‌) مورد آزمایش قـرار گرفت. به منظور تعیین ژنوتیپ‌های ‌MHC‌ از ریزماهواره ۰۲۵۸LEI استفاده شد. بررسی نحوه وراثت آلل‌ها از والدین به فرزندان و تعادل هاردی–وینبرگ، با کمک آزمون مربع کای و نسبت درست‌نمایی صورت گرفت. نتایج:‌ ‌در جمعیت طیور بومی خراسان ۲۰ آلل ریزماهواره ۰۲۵۸LEI شناسایی شد که آلل ‌bp‌ ۳۲۱ بیشترین (۸۸/۲۲ )% و آلل ‌bp‌ ۱۸۲ کمترین ( ۱۶/۰)% فراوانی را داشتند. در جمعیت طیور تجاری سه آلل از این نشانگر شناسایی شد که بیشترین فراوانی در آلل ‌bp‌ ۲۶۱ (۵۰)% و کمترین فراوانی در آلل ‌bp‌ ۴۸۷ (۶)% دیده شد. در بررسی نحوه وراثت آلل‌ها از والدین به فـرزنـدان و تعـادل هـاردی–وینبـرگ، در جمعیـت طیـور بـومـی خـراسـان تفـاوت معنـی‌داری بیـن دو جمعیـت والـدیـن و جوجه‌ها مشاهده نشد. نتیجه‌گیری‌نهایی:‌ ‌نتایج این مطالعه بیانگر تنوع ژنتیکی بالای طیور بومی در مقایسه با طیور تجاری است. در جمعیت طیور بومی برتری برای انتخاب آللی خاص وجود نداشته و چنانچه فراوانی آللی در جمعیت جوجه‌ها بالاتر است، به دلیل بالا بودن فراوانی آن آلل در جمعیت والدین بوده که گامت‌های آنها، خزانه ژنی جمعیت را می‌سازند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.