مقاله تأثیر استفاده توام نانو ذرات آهن و پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص‌های رشد و تجمع پروبیوتیک در روده ماهی قز‌ل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر استفاده توام نانو ذرات آهن و پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص‌های رشد و تجمع پروبیوتیک در روده ماهی قز‌ل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر استفاده توام نانو ذرات آهن و پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص‌های رشد و تجمع پروبیوتیک در روده ماهی قز‌ل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده توام نانو ذرات آهن و پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص‌های رشد و تجمع پروبیوتیک در روده ماهی قز‌ل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر استفاده توام نانو ذرات آهن و پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص‌های رشد و تجمع پروبیوتیک در روده ماهی قز‌ل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌ :

تعداد صفحات :۱۲

زمینه مطالعه: در حال حاضر استفاده از ترکیبات طبیعی برای تقویت رشد و ایمنی در آبزیان از اهمیت به سزایی برخوردار است. هدف:‌ ‌در این مطالعه، اثرات استفاده خوراکی توام نانوذرات آهن و پروبیوتیک ‌Lactobacillus casei‌ بر شاخص‌های رشد و فلور باکتریایی روده ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان مورد بررسی قرار گرفت. روش کار:‌ ‌برای این منظور تعداد ۷۲۰ قطعه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با میانگین وزنی g49/0 ± 12 تهیه و پس از سازگاری با شرایط آزمایشگاه به شش گروه تقسیم شدند. گروه اول به عنوان شاهد در نظر گرفته شد، گروه دوم با غذای تجاری مکمل سازی شده با پروبیوتیک ‌Lactobacillus casei( CFU‌ ۱۰۸‌ ‌در هر گرم غذا)، گروه‌های سوم و چهارم به ترتیب با غذای حاوی mg/kg50 و ۱۰۰ از نانوذرات آهن (با قطر nm‌۵۰) و گروه‌های پنجم و ششم نیز به ترتیب با mg/kg50 و ۱۰۰ نانوذرات آهن به همراه ‌CFU‌ ۱۰۸‌ ‌پروبیوتیک ‌Lactobacillus casei‌ در هر گرم غذا تغذیه شدند. زیست سنجی و بررسی باکتری شناسی روده ماهیان در زمان‌‌های صفر و ۶۰ مطالعه انجام گرفت. نتایج: یافته‌های حاصل نشان داد شاخص‌های رشد (شامل وزن اکتسابی، درصد افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه، نرخ رشد روزانه، شاخص بدنی و ضریب تبدیل غذایی) در ماهیانی که با غذای تجاری حاوی mg50 نانوذره آهن و پروبیوتیک ‌Lactobacillus casei‌ در هر کیلو گرم تغذیه شده بودند به طور معنی‌داری (۰۵/۰‌)p< بیشتر از سایر گروه‌ها بود. همچنین‌ شمارش تعداد پروبیوتیک ‌Lactobacillus casei‌ در محتویات روده ماهیان نشان داد که همراه کـردن نـانـوذرات آهـن بـا پروبیوتیک سبب افزایش تراکم باکتری در روده ماهیان می‌گردد، طوریکه ماهیان تغذیه شده با mg100 نانوذرات آهن و پروبیوتیک دارای بیشترین تعداد باکتری بودند. نتیجه گیری نهایی:‌ ‌از نتایج به دست آمده می‌توان نتیجه گیری کرد مکمل سازی غذای ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با نانوذرات آهن و پروبیوتیک ‌Lactobacillus casei‌ می‌تواند اثرات معنی‌داری بر شاخص‌های رشد و تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بگذارد. با این وجود جهت دستیابی به نتایج مطمئن انجام مطالعات میدانی ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.