مقاله بررسی غنا و تنوع گونه‌ای پرندگان مناطق حفاظت‌شد? استان کهگیلویه و بویراحمد و تأثیرپذیری آن از شکل و انداز? منطقه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی غنا و تنوع گونه‌ای پرندگان مناطق حفاظت‌شد? استان کهگیلویه و بویراحمد و تأثیرپذیری آن از شکل و انداز? منطقه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غنا و تنوع گونه‌ای پرندگان مناطق حفاظت‌شد? استان کهگیلویه و بویراحمد و تأثیرپذیری آن از شکل و انداز? منطقه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غنا و تنوع گونه‌ای پرندگان مناطق حفاظت‌شد? استان کهگیلویه و بویراحمد و تأثیرپذیری آن از شکل و انداز? منطقه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غنا و تنوع گونه‌ای پرندگان مناطق حفاظت‌شد? استان کهگیلویه و بویراحمد و تأثیرپذیری آن از شکل و انداز? منطقه :

تعداد صفحات :۲۱

تعیین غنا و تنوع گونه‌ای مناطق در اولویت‌بندی حفاظتی اهمیت دارد. علاوه بر این تعیین پارامترهای سیمای سرزمین که بر غنای گونه‏ای یک منطقه اثر می‌گذارند در طراحی و انتخاب مناطق حفاظت‌شده حائز اهمیت است. استان کهگیلویه و بویراحمد سرزمینی کوهستانی و نسبتاً مرتفع است که دشت‌ها و مناطق جنگلی بخش بزرگی از مساحت آن را در بر گرفته‌اند. این استان پهناور تنوع گونه‌ای زیادی دارد و شش منطق حفاظت‌شده شامل دنا، خئیز و سرخ، دنای شرقی، خامین، دیل و تنگ سولک برای حفظ این تنوع گونه‌ای ارزشمند احداث شده‌اند. در این پژوهش تنوع و غنای گونه‌ای مناطق مذکور مقایسه و تأثیر وسعت و شکل منطقه بر غنا و تنوع گونه‌ای بررسی شد. در‌مجموع ۵۲ گونه پرنده در این مناطق مشاهده و ثبت شد. بیشترین مقدار غنا و تنوع گونه‌ای در منطق حفاظت‌شد دنا و کمترین مقدار در منطق تنگ سولک به دست آمد. آنالیز داده‏ها با استفاده از رگرسیون خطی بیانگر تأثیرپذیری مثبت غنا و تنوع گونه‏ای پرندگان از مساحت منطق حفاظت‌شده و تأثیرپذیری منفی این پارامترها از شکل منطقه است. با توجه به روند تخریب زیستگاه‌ها و محدود‌شدن حفاظت از تنوع زیستی به مناطق چهارگانه، جلوگیری از کاهش نسبت محیط به مساحت و تلاش در افزایش وسعت مناطق می‏تواند در راستای مدیریت بهتر و حفاظت از تنوع زیستی استان کهگیلویه و بویراحمد ثمربخش باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.