مقاله مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه :
تعداد صفحات :۱۸
روش سطح پاسخ بهمنظور تعیین نقاط بهین فرایند خشککردن اسمزیـفراصوت همراه خشککردن تکمیلی با هوای داغ برای دستیابی به بیشین آنتوسیانین، ترکیبات فنولی کل، و فعالیت آنتیاکسیدانی میو گیلاس سیاه استفاده شد. درج حرارت (۴۰، ۵۰، و ۶۰ درج سلسیوس)، غلظت محلول ساکارز (۴۰، ۵۰، و ۶۰ درصد حجمی/وزنی)، و فرکانس (۰، ۶۵، و ۱۳۰ کیلوهرتز) عواملی بودند که تأثیر آنها بر میزان آنتوسیانین، ترکیبات فنولی کل، و فعالیت آنتیاکسیدانی در طول دور خشککردن گیلاس سیاه با پیشتیمار اسمزـفراصوت همراه با خشککردن تکمیلی هوای داغ ارزیابی شد. آزمایشها براساس طرح مرکب مرکزی با درنظرگرفتن سه سطح برای هر یک از عوامل یادشده، انجام شد. در آزمایشهای انجامشده نسبت نمونه به محلول اسمزی ۱۰/۱ (حجمی/وزنی) در نظر گرفته شد. نتایج بهدستآمده حاکی از این بود که تأثیرات خطی و درج دو هر سه متغیر مستقل دما، غلظت شربت ساکارز، و شدت فرکانس بر میزان آنتوسیانین، ترکیبات فنولی کل، و فعالیت آنتیاکسیدانی معنیدار بود. برای هر پاسخ با استفاده از آنالیز رگرسیون خطی چندگانه، مدلهای چندجملهای درج دوم بهدست آمد. آنالیز واریانس(ANOVA) بهمنظور ارزیابی صحت و دقت مدلهای بهدستآمده اجرا گردید. با روش سطح پاسخ، بهینهسازی شرایط فرایندی برای حداکثرسازی ترکیبات فنلی و آنتوسیانینی و حداقلسازی میزان Ec50 انجام گرفت. نقط بهین بهدستآمده برای فرایند آبگیری عبارت است از: دما C°40، غلظت شربت ساکارز ۴۰ درصد، و فرکانس۳۱/۱ کیلوهرتز. میزان راندمان تولید پیشبینیشد مدل برای ترکیبات فنولی ۱۸۹/۱ میلیگرم معادل اسیدگالیک به ۱۰۰ گرم وزن خشک، میزان آنتوسیانین ۸۲/۲۸۳۷ میکروگرم به ۱۰۰ گرم وزن خشک، و میزان Ec50برابر با ۰۲۴۵/۰ در میلیگرم ماد خشک بود. مدل ارائهشده برای پیشبینی مقادیر متغیرهای وابسته، نتایج بسیار نزدیکی با یافتههای آزمایشی بهدستآمده دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.