مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچهای بیماریزای توتون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچهای بیماریزای توتون دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچهای بیماریزای توتون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچهای بیماریزای توتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچهای بیماریزای توتون :
تعداد صفحات :۲۱
یکی از روشهای نوین برای کنترل بیماریهای گیاهی استفاده از عصارههای گیاهی است. قارچهای بیماریزای خاکزاد، در تمام مناطق توتونکاری دنیا پراکنده هستند و موجب خسارت به توتون در کشورهای تولیدکننده میشوند. هدف از این تحقیق بررسی فعالیت ضد قارچی عصارههای گیاهی بر قارچهای بیماریزای خاکزاد توتون (Rhizoctoniasolani و Phytophthoranicotianae) و تعیین بهترین غلظت ضد قارچی است. آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه عامل و پنج تکرار در آزمایشگاه انجام شد. عامل اول، عصاره گیاهی (نه گونه گیاهی)، عامل دوم، حلال (پنج حلال) و عامل سوم، غلظت (سه غلظت) در نظر گرفته شد. در شرایط گلدانی، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل بر پایه کاملاً تصادفی با هجده تیمار و سه تکرار، در مرکز تحقیقات و آموزش تیرتاش در سال ۱۳۹۲، اجرا شد. در این طرح فاکتور اول شامل سه عصاره گیاهی (نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی)، فاکتور دوم، سه غلظت (۵/۰، ۱ و ۲ در هزار) و فاکتور سوم، دو روش اعمال تیمار (محلولپاشی و همراه با آب آبیاری) بود. نتایج حاصل از بررسی خاصیت ضد قارچی غلظتهای مختلف عصارهها نشان داد که عصارههای گیاهان نعناع گربهای، توتون، آویشن کوهی، رازیانه، زوفا و بادرنجبویه پرپر اثر بازدارندگی خوبی بر قارچهای مورد بررسی در این مطالعه دارند. متانول بهترین حلال برای استخراج ترکیبات ضد قارچی بود. بیشترین غلظت بازدارندگی هر عصاره، غلظت ۲۰۰۰ پیپیام تعیین شد. نتایج آنالیز واریانس نشان داد که اثر عصارههای گیاهی بر درصد کنترل قارچهای بیماریزای خاکزی توتون در سطح احتمال ۱ درصد تفاوت معنیداری داشته است. تأثیرات متقابل عصارههای گیاهی در غلظت و غلظت در روش اعمال تیمار و همچنین، عصارههای گیاهی در غلظت و روش اعمال تیمار بر درصد کنترلکنندگی بیماری در سطح احتمال ۱ درصد معنیدار شد. مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که نعناع گربهای و توتون با غلظت ۲ در هزار، بهترتیب با ۸۰ و ۷۵ درصد کنترل تیمارهای برترند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.