مقاله تحلیل عوامل بازدارند? گرایش جوانان روستایی به خوداشتغالی مطالع? موردی: روستاهای بخش مرکزی شهرستان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل عوامل بازدارند? گرایش جوانان روستایی به خوداشتغالی مطالع? موردی: روستاهای بخش مرکزی شهرستان همدان دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل عوامل بازدارند? گرایش جوانان روستایی به خوداشتغالی مطالع? موردی: روستاهای بخش مرکزی شهرستان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل عوامل بازدارند? گرایش جوانان روستایی به خوداشتغالی مطالع? موردی: روستاهای بخش مرکزی شهرستان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل عوامل بازدارند? گرایش جوانان روستایی به خوداشتغالی مطالع? موردی: روستاهای بخش مرکزی شهرستان همدان :

تعداد صفحات :۲۹

امروزه توسع کارآفرینی و خوداشتغالی در مناطق روستایی به نیازی جدی تبدیل شده است. هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی عوامل بازدارند گرایش جوانان روستایی به خوداشتغالی است، که به شیو پیمایشی انجام شده است. جامع آماری تحقیق را جوانان روستایی ۱۸ تا ۲۹ ساله ساکن در مناطق روستایی بخش مرکزی شهرستان همدان تشکیل می‏دهند که از مجموع آنها، براساس فرمول کوکران ۱۸۴ نفر با استفاده از روش نمونه‏گیری خوشه‏ای چندمرحله‏ای انتخاب شدند. پرسشنامه، مهم‌ترین ابزار جمع‌آوری اطلاعات در تحقیق حاضر است. روایی صوری پرسشنامه را متخصصان فن تأیید کردند و برای بررسی پایایی ابزار تحقیق، پرسشنامه در اختیار تعدادی از جوانان روستایی قرار گرفت. آلفای کرونباخ در تحقیق معادل ۸۵/۰ به‌دست آمد، که پذیرفتنی است. طبق نتایج به‌دست‌آمده، بازدارنده‌های گرایش جوانان به خوداشتغالی با استفاده از نتایج تحلیل‌عاملی در ۶ عامل دسته‏بندی شدند. عامل نخست که با توجه به متغیرهای تشکیل‌دهنده عامل زیرساختی نام گرفت، با تبیین ۶۰/۱۰ درصد از واریانس به‌عنوان مهم‌ترین عامل معرفی شد. این عامل همراه با عوامل آموزشی، شخصیتی، اقتصادی، حمایتی، و فرهنگی درمجموع ۸۴/۵۴ درصد از واریانس را تبیین کردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.