مقاله استخراج اسیدهای چرب امگا۳ از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالصسازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استخراج اسیدهای چرب امگا۳ از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالصسازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استخراج اسیدهای چرب امگا۳ از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالصسازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج اسیدهای چرب امگا۳ از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالصسازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استخراج اسیدهای چرب امگا۳ از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالصسازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی :
تعداد صفحات :۲۴
تحقیق حاضر به منظور بررسی امکانسنجی استخراج اسیدهای چرب امگا۳ از روغن ماهی کیلکای معمولی انجام شده است. در این تحقیق ابتدا دستگاه تقطیر مولکولی لایهریزان طراحی و ساخته شد. روغن ماهی در ابتدا متیله، سپس تحت دبیهای حجمی ml/min1 تا ml/min5، دماهای ۱۷۰- ۲۵۰ درج سانتیگراد و فشارهای ۴۰- ۰۱/۰ میلیمتر جیوه تقطیر مولکولی شد. نتایج آنالیز از طریق دستگاه کروماتوگراف گازی نشان داد که بهترین شرایط عملیاتی تولید اسیدهای چرب امگا۳ در دمای ۲۳۰ درج سانتیگراد، فشار mmHg02/0 و دبی ml/min5/3 است. همچنان مشخص شد در صورتی که روغن ماهی متیله نشود یا فشار از mmHg1/0 بیشتر شود، تغلیظی صورت نمیگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.