مقاله اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزودن پری‏بیوتیک ساف‏مانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه‏ های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۶

آزمایش به‌منظور بررسی اثر ساف‏مانان بر عملکرد تولیدی و فلور میکروبی روده با استفاده از ۱۸۰ قطعه جوج گوشتی یک‏روزه انجام شد. در روز ششم جوجه‏ها به پنچ گروه (تیمار)، و هر گروه به سه زیرگروه (تکرار) ۱۲ قطعه‏ای تقسیم شدند. مقدار ۳/۰ گرم در کیلوگرم پریمکس لینکومایسین، صفر (شاهد)، ۵/۰ (S0.5)، و یک (S1) گرم در کیلوگرم ساف‏مانان برای کل دوره به جیر چهار تیمار اول و همچنین ساف‏مانان به مقدار ۷۵/۰ گرم در کیلوگرم برای دور آغازین و ۲۵/۰ گرم در کیلوگرم برای دور رشد به جیر غذایی تیمار پنجم (S0.75-0.25) اضافه شد. جمعیت باکتری‏های اشریشیاکلی و لاکتوباسیلوس در محتویات انتهای ایلئوم پرندگان، در روز‏های ۱۸، ۲۸، و ۳۸ بررسی شد. نتایج نشان داد پرندگانی که از جیره‏های حاوی ساف‏مانان تغذیه کردند، ضریب تبدیل بهتری در مقایسه با پرندگان شاهد داشتند (۰۵/0P<). در روز ۱۸ و ۲۸، جمعیت اشریشیاکلی در محتویات ایلئوم پرندگانی که در جیر خود ساف‏مانان دریافت کردند، کمتر از پرندگان گروه شاهد و تیمار آنتی‏بیوتیک بود (۰۵/0P<). در روز ۲۸، جمعیت لاکتوباسیلوس‏ها در محتویات ایلئوم پرندگانی که یک گرم ساف‏مانان در جیره دریافت کردند، از پرندگان سایر تیمارها بیشتر بود (۰۵/0P<). با توجه به نتایج تحقیق حاضر، افزودن ۵/۰ گرم بر کیلوگرم ساف‏مانان به جیر جوجه‏های گوشتی احتمالاً ازطریق بهبود جمعیت میکروبی روده، افزایش وزن روزانه، و ضریب تبدیل، خوراک را بهبود می‏بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.