مقاله اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر افزودن پریبیوتیک سافمانان به جیره بر فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۱۶
آزمایش بهمنظور بررسی اثر سافمانان بر عملکرد تولیدی و فلور میکروبی روده با استفاده از ۱۸۰ قطعه جوج گوشتی یکروزه انجام شد. در روز ششم جوجهها به پنچ گروه (تیمار)، و هر گروه به سه زیرگروه (تکرار) ۱۲ قطعهای تقسیم شدند. مقدار ۳/۰ گرم در کیلوگرم پریمکس لینکومایسین، صفر (شاهد)، ۵/۰ (S0.5)، و یک (S1) گرم در کیلوگرم سافمانان برای کل دوره به جیر چهار تیمار اول و همچنین سافمانان به مقدار ۷۵/۰ گرم در کیلوگرم برای دور آغازین و ۲۵/۰ گرم در کیلوگرم برای دور رشد به جیر غذایی تیمار پنجم (S0.75-0.25) اضافه شد. جمعیت باکتریهای اشریشیاکلی و لاکتوباسیلوس در محتویات انتهای ایلئوم پرندگان، در روزهای ۱۸، ۲۸، و ۳۸ بررسی شد. نتایج نشان داد پرندگانی که از جیرههای حاوی سافمانان تغذیه کردند، ضریب تبدیل بهتری در مقایسه با پرندگان شاهد داشتند (۰۵/0P<). در روز ۱۸ و ۲۸، جمعیت اشریشیاکلی در محتویات ایلئوم پرندگانی که در جیر خود سافمانان دریافت کردند، کمتر از پرندگان گروه شاهد و تیمار آنتیبیوتیک بود (۰۵/0P<). در روز ۲۸، جمعیت لاکتوباسیلوسها در محتویات ایلئوم پرندگانی که یک گرم سافمانان در جیره دریافت کردند، از پرندگان سایر تیمارها بیشتر بود (۰۵/0P<). با توجه به نتایج تحقیق حاضر، افزودن ۵/۰ گرم بر کیلوگرم سافمانان به جیر جوجههای گوشتی احتمالاً ازطریق بهبود جمعیت میکروبی روده، افزایش وزن روزانه، و ضریب تبدیل، خوراک را بهبود میبخشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.