مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپ های بابونه آلمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپ های بابونه آلمانی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپ های بابونه آلمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپ های بابونه آلمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی و کیفی اکوتیپ های بابونه آلمانی :

تعداد صفحات :۲۱

بابون آلمانی (Matricaria chamomilla) از مهم‌ترین و پر­مصرف­ترین گیاهان دارویی اسانس­دار در صنایع مختلف محسوب می­شود. در این تحقیق اثر محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک، در غلظت­ها­ی ۰، ۲-۱۰، ۴-۱۰ و ۶-۱۰ مولار بر برخی صفات گل، اسانس و اجزای اسانس سه اکوتیپ بابون آلمانی (ایتالیا، تهران و زابل) بررسی شد. بنابر نتایج به‌دست‌آمده، حداکثر درصد اسانس (۵۰/۱ درصد) در اکوتیپ زابل تحت تأثیر غلظت ۴-۱۰ مولار اسید سالیسیلیک و حداکثر عملکرد اسانس (۰۸۵/۰گرم در گلدان)، در اکوتیپ ایتالیا در غلظت ۲-۱۰ مولار اسید سالیسیلیک حاصل شد. در بین ترکیبات شناسایی‌شده اسانس بابون آلمانی، کامازولن، -E-βفارنسن و آلفا بیسابولول اکسید A تحت تأثیر تیمار­ها قرار گرفت. حداکثر درصد کامازولن (۷۸۹/۳ درصد) در تأثیر متقابل اکوتیپ ایتالیا و غلظت ۲-۱۰ مولار اسید سالیسیلیک و بیشترین درصد فارنسن (۲۶۴/۲ درصد) نیز در اکوتیپ ایتالیا و در تیمار ۲-۱۰ مولار اسید سالیسیلیک مشاهده شد. کاربرد اسید سالیسیلیک در غلظت­های ۴-۱۰ و ۶-۱۰ مولار سبب افزایش آلفا بیسابولول اکسید A به‌مقدار به‌ترتیب ۹۰۷/۷۰ و۴۸۲/۷۳ درصد بدون تفاوت معنا­دار در مقایسه با تیمار شاهد شد، اما این ترکیب اسانس تحت تأثیر اکوتیپ قرار نگرفت. به‌طور کلی برخلاف اجزای عملکرد اسانس تنها مقدار اسانس و ترکیبات تشکیل‌دهند آن تحت تأثیر تیمار اسید سالیسیلیک قرار گرفت و واکنش اکوتیپ­ها در صفات بررسی‌شده متفاوت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.