مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد و پیری بذر بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد و پیری بذر بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد و پیری بذر بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد و پیری بذر بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد و پیری بذر بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) :

تعداد صفحات :۱۶

آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۱ در مزرع پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج اجرا شد. تیمار­ها شامل سطوح پیری بذر (شاهد، ۳ ، ۶ و ۹ روز پیری در دمای ۴۱ درج سلسیوس و رطوبت نسبی ۱۰۰-۹۰ درصد) و کاربرد باکتری­های محرک رشد گیاه (شاهد، ریزوبیوم­ الیگومینوساروم، سودوموناس ­پوتیدا و تلقیح توأم دو باکتری) بود. تیمار پیری بذر، وزن صددانه، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک را به‌طور معناداری کاهش داد. بیشترین و کمترین عملکرد دانه به‌ترتیب در تیمارهای شاهد و پیری بذر ۹ روزه مشاهده شد. اگرچه کاربرد هریک از باکتری‌ها به‌تنهایی به‌طور معناداری موجب بهبود عملکرد دان لوبیا چیتی شد، بیشترین عملکرد دانه از تیمارهایی به‌دست آمد که با هر دو باکتری ریزوبیوم الیگومینوساروم و سودوموناس پوتیدا تلقیح شده بودند. همچنین برهمکنش پیری و باکتری بر وزن صددانه که یکی از اجزای اصلی عملکرد دان لوبیا چیتی محسوب می­شود معنادار بود. به‌طور کلی نتایج نشان داد که پیری بذر موجب کاهش عملکرد دان لوبیا چیتی شد، اما استفاده از باکتری­های محرک رشد نظیر ریزوبیوم الیگومینوساروم و سودوموناس پوتیدا ­توانست در افزایش عملکرد مفید واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.