مقاله بررسی خصوصیات جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی گل سازویی (Scrophularia striata) تحت تنش‌های شوری و خشکی در دماهای مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی خصوصیات جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی گل سازویی (Scrophularia striata) تحت تنش‌های شوری و خشکی در دماهای مختلف دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی گل سازویی (Scrophularia striata) تحت تنش‌های شوری و خشکی در دماهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی گل سازویی (Scrophularia striata) تحت تنش‌های شوری و خشکی در دماهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی گل سازویی (Scrophularia striata) تحت تنش‌های شوری و خشکی در دماهای مختلف :

تعداد صفحات :۱۸

جوانه‌زنی گیاهان از مراحل مهم در طول دور رشدی آنها است که اغلب تحت تأثیر تنش‌های محیطی به‌ویژه شوری و خشکی قرار می‌گیرد. در این راستا به‌منظور ارزیابی پاسخ خصوصیات جوانه‌زنی و سبز شدن گیاهچ گل سازویی (Scrophularia striata) به تنش خشکی و شوری در دماهای مختلف، هفت آزمایش در آزمایشگاه بذر گروه زراعت دانشگاه تهران انجام گرفت. دماهای استفاده‌شده در این آزمایش هفت سطح دما شامل ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰ و ۳۵ درج سلسیوس بود. در هر دما برای ایجاد تنش شوری هفت سطح تنش شوری شامل صفر، ۲-، ۴-، ۶-، ۸- ،۱۰- و ۱۲- بار سدیم کلرید و برای تنش خشکی نیز هفت سطح تنش خشکی شامل صفر، ۲-، ۴-، ۶-، ۸- ،۱۰- و ۱۲- بار پلی‌اتیلن گلایکول اعمال شد. نتایج آزمایش‌ها نشان داد که با افزایش تنش شوری و خشکی به‌طور معناداری از سرعت و درصد جوانه‌زنی و طول ریشه‌چه و ساقه‌چه کاسته شد. کمترین کاهش در خصوصیات جوانه‌زنی در هر دو تنش نسبت به شاهد در دمای ۲۵ درج سلسیوس مشاهده شد. آستان کاهش معنادار در جوانه‌زنی ۸- بار در تنش خشکی و ۱۲- بار در تنش شوری در دمای ۲۵ درج سلسیوس بود. دمای مطلوب برای جوانه‌زنی بذر این گیاه ۶۹/۲۸ درج سانتی‌گراد به‌دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.