مقاله مطالعه قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی :

تعداد صفحات :۲۶

در این پژوهش امکان‌ تولید پودر باکیفیت از گوشت چرخ‌شده و سوریمی ماهی کپور معمولی و جایگزینی آن در فرمولاسیون نوعی شیرینی خانگی بررسی شد. در برآورد ویژگی‌های شیرینی تهیه‌شده، شاخص‌هایی مانند آنالیز تقریبی، رنگ، بافت و ارزیابی حسی بررسی شدند. آنالیز تقریبی شیرینی‏ها دارای تفاوت معنی‏دار ‏بود (۰۵/۰>P) و عمدتاً، استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شده ماهی به جای آرد گندم سبب افزایش پروتئین در شیرینی‏ها شد (۰۵/۰>P). بیشترین روشنایی (۵/۵۹) مربوط به تیمار شیرینی‏های حاوی ۱۵ درصد پودر پروتئینی سوریمی و کمترین روشنایی (۰/۵۳) مربوط به شیرینی‏های تهیه‌شده با ۱۵ درصد پودر گوشت چرخ‌شده بود. مقادیر سختی در شیرینی‏های غنی‌شده با ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد پودر سوریمی به ترتیب ۳۱/۲، ۵۸/۲ و ۸۰/۳ نیوتن بود. همچنین، مقادیر سختی اندازه‏گیری‌شده در شیرینی‏های غنی‌شده با ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد پودر گوشت چرخ‌شده ۷۴/۲، ۰۹/۳ و ۱۱/۳ نیوتن بود. همین روند در خصوص پارامتر تغییر شکل بافت تیمارها مشاهده شد. بر اساس نتایج، اختلاف آماری بین مقادیر سختی در تیمارهای مختلف مشاهده نشد (۰۵/۰<P). از نقطه نظر گروه پانل بهترین تا بدترین شیرینی از نظر پذیرش کلی به ترتیب شاهد (۰۳/۸)، شیرینی با سوریمی ۵ درصد (۱۱/۷)، سوریمی ۱۰ درصد (۲۱/۶)، گوشت چرخ‌شده ۵ درصد (۰۸/۵)، سوریمی ۱۵ درصد (۹۲/۴)، گوشت چرخ‌شده ۱۰ درصد (۷۱/۳) و گوشت چرخ‌شده ۱۵ درصد (۵/۳) است. نتیجه اینکه با توجه به ویژگی‌های کیفی شیرینی‌های حاوی پودر پروتئینی ماهی می‌توان توصیه کرد که جایگزینی ۵ درصد تا ۱۰ درصد پودر سوریمی در فرمولاسیون شیرینی می‌تواند مورد پذیرش مصرف‌کننده نیز قرار بگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.