مقاله مقایس? کارآیی فنون تحلیل چندمعیاری در بررسی تناسب ارضی (مطالع? موردی: مکان‎یابی محل دفن پسماندهای شهری شیراز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایس? کارآیی فنون تحلیل چندمعیاری در بررسی تناسب ارضی (مطالع? موردی: مکان‎یابی محل دفن پسماندهای شهری شیراز) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایس? کارآیی فنون تحلیل چندمعیاری در بررسی تناسب ارضی (مطالع? موردی: مکان‎یابی محل دفن پسماندهای شهری شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایس? کارآیی فنون تحلیل چندمعیاری در بررسی تناسب ارضی (مطالع? موردی: مکان‎یابی محل دفن پسماندهای شهری شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایس? کارآیی فنون تحلیل چندمعیاری در بررسی تناسب ارضی (مطالع? موردی: مکان‎یابی محل دفن پسماندهای شهری شیراز) :

تعداد صفحات :۳۳

امروزه، تعدد معیارهای دخیل در امر تصمیم‎گیری باعث شده است که استفاده از فنون تحلیل چندمعیاری، اجتناب‎ناپذیر تلقی شود. با وجود این، هنگام به‎کارگیری فنون تحلیل چندمعیاری، لازم است استفاد اصولی از آنها در زمینه‎های کاربردی مختلف، ارزیابی شود. بر همین اساس در این نوشتار قابلیت‎های استفاد عملیاتی از فنون TOPSIS و WLC، در یک زمین تجربی (مکان‎یابی محل دفن زباله‎های شهر شیراز) به آزمون گذاشته شده و در ادامه، الگویی در اولویت‎بندی استفاده از این روش‎ها در زمین تجربی ارائه شده است. در الگوی ارائه‎شده، فرض بر این است که بالارفتن میزان غربال‎زنی پیکسل‎ها در نقش خروجی حاصل از هر یک از مدل‎های معرفی‎شده که در سطوح مختلف از آستانه‎های مطلوبیت قابل رهگیری است، می‎تواند نقط مثبتی در به‎کارگیری مدل مربوطه تلقی شود. برای مثال با توجه به نمای آماری مربوط به خروجی WLC، تعداد پیکسل‎هایی که تا آستان مطلوبیت فرضی ۲۱۴ غربال می‎شوند، ۲۲۶۲۳۵۵ پیکسل است، ولی در همان سطح آستان مطلوبیت فرضی، تعداد پیکسل‎های غربال‎شده در خروجی حاصل از TOPSIS، بیش از ۲۴۴۳۴۹۹ پیکسل است. بنابراین در سطح مطلوبیت بیان‎شده، کاربرد روش TOPSISاز ارجحیت برخوردار است. بررسی موردی چند نمونه از پیکسل‎های اولویت‎دار در خروجی حاصل از روش TOPSIS نیز نشان می‎دهد که این پیکسل‎ها به‎لحاظ معیارهای تعیین‎شده در مکان‎یابی محل دفن زباله‎ها شرایط مطلوبی دارند. این امر می‎تواند اعتبار نتایج حاصل از به‎کارگیری مدل را تأیید کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.