مقاله عملکرد آنزیم آمیلاز بر ویژگی‏های خمیرکاغذ بازیافتی OCC پیش‏خیسانده‏شده در pH مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عملکرد آنزیم آمیلاز بر ویژگی‏های خمیرکاغذ بازیافتی OCC پیش‏خیسانده‏شده در pH مختلف دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عملکرد آنزیم آمیلاز بر ویژگی‏های خمیرکاغذ بازیافتی OCC پیش‏خیسانده‏شده در pH مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد آنزیم آمیلاز بر ویژگی‏های خمیرکاغذ بازیافتی OCC پیش‏خیسانده‏شده در pH مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عملکرد آنزیم آمیلاز بر ویژگی‏های خمیرکاغذ بازیافتی OCC پیش‏خیسانده‏شده در pH مختلف :

تعداد صفحات :۱۶

افزایش کیفیت کاغذهای بازیافتی دغدغه‏ همیشگی صنعت بازیافت کاغذ بوده و در این زمینه تحقیقات زیادی انجام ‏شده است. در این مقاله، تأثیر استفاده از آنزیم آمیلاز در مرحله خمیرکاغذسازی کارتن‏های کنگره‏ای باطله (OCC) بررسی شد. همچنین، تأثیر pHهای اسیدی، خنثی و قلیایی در مرحله پیش‏خیساندن OCC (شامل پیش‏خیساندن اولیه در درصد خشکی ۳ درصد به مدت ۶ ساعت در pHهای مختلف و پیش‏خیساندن ثانویه در دمای ۶۰ درجه سانتی‏گراد به مدت ۱۸ ساعت با حفظ pH) بر ویژگی‏های فیزیکی و مکانیکی (مقاومت در برابر عبور هوا، مقاومت به کشش، مقاومت به ترکیدن، مقاومت به پاره‏شدن، و مقاومت به تا‌خوردن) کاغذ بازیافتی و تأثیر بر عملکرد آنزیم آمیلاز در مرحل خمیرکاغذسازی مطالعه شد. پیش‏خیساندن بر بهبود تمامی ویژگی‏های مقاومتی کاغذ تأثیر مثبت داشت و در pH قلیایی بیشترین کارایی را در بهبود مقاومت‏ها نتیجه داد. نتایج نشان داد که در تیمارهای بدون پیش‏خیساندن، استفاده از آنزیم آمیلاز سبب بهبود ویژگی‏های مکانیکی (به‏جز مقاومت به پاره‏شدن) شده، اما اثر این آنزیم در تیمارهای پیش‌خیسانده‏شده، در تمامی سطوح pH، بر ویژگی‏های مقاومتی از نظر آماری معنی‏دار نبوده است. نتایج نشان داد که آثار مستقل تیمارهای پیش‏خیساندن و قلیایی بر ویژگی‏های مقاومتی در مقایسه با تیمار آنزیمی شدیدتر است. از نظر آماری هیچ‏کدام از تیمارها بر مقاومت در برابر عبور هوا تأثیر معنی‏داری نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.