مقاله اثر سطوح متفاوت سیلیمارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطوح متفاوت سیلیمارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح متفاوت سیلیمارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح متفاوت سیلیمارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطوح متفاوت سیلیمارین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۲۱
به منظور بررسی تأثیر سطوح متفاوت سیلیمارین (صفر، ۱۰۰، و ۲۰۰ میلیگرم در کیلوگرم جیره) بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فراسنجههای خونی، و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجههای گوشتی از ۱۲۰ قطعه جوج گوشتی سوی راس ۳۰۸ در سه تیمار با چهار تکرار و ۱۰ قطعه جوج گوشتی در هر تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده شد. نتایج آزمایش نشاندهند آن است که استفاده از ۲۰۰ میلیگرم سیلیمارین، وزن روزانه را در دور آغازین افزایش و در کل دور پرورش کاهش داد و ضریب تبدیل خوراک را در دور آغازین، رشد، و کل دور آزمایش افزایش داد (۰۵/0P<). استفاده از سطوح ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگرم سیلیمارین در جیره، بهترتیب بازده لاشه و وزن نسبی سینه را افزایش داد (۰۵/0P<). افزودن ۲۰۰ میلیگرم سیلیمارین به جیره باعث افزایش معنیدار غلظت مالوندیآلدهید (۰۵/0P <) و نسبت هتروفیل به لنفوسیت (۰۱/0P<) و کاهش معنیدار فعالیت سوپراکسید دسموتاز (۰۵/0P <) شد. براساس نتایج پژوهش حاضر، استفاده از سیلیمارین در جیر جوجههای گوشتی در شرایط بدون تنش و بیماری، وزن نسبی لاشه و سینه را بهبود داد، ولی بر وضعیت اکسیداتیو پرنده اثری ندارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.