مقاله اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک :
تعداد صفحات :۱۲
تکنولوژی خمیر منجمد از تمهیداتی است که با حداقل تخصص و امکانات، دستیابی به نان باکیفیت و تازه را امکانپذیر میسازد. در این تحقیق اثر سرعت انجماد و پیشتخمیر بر خصوصیات کیفی خمیر منجمد سنگک و نان حاصل از آن بررسی شد. مرحل پیشتخمیر بین صفر تا ۱۲۰ دقیقه (زمان تخمیر کامل)، با فواصل زمانی ۳۰ دقیقه انجام گرفت و زمان تخمیر نهایی پس از انجماد برابر با تفاوت زمان پیشتخمیر و تخمیر کامل درنظر گرفته شد. سپس ورقههای خمیر سنگک پیشتخمیرشده در دماهای ۲۰-، ۲۵-، و ۳۰- درج سلسیوس منجمد شدند. خمیر منجمد سنگک پس از ۲۴ ساعت نگهداری در دمای ۱۸- درج سلسیوس یخزدایی شد و پس از طی تخمیر نهایی پخت گردید. بررسیهای کیفی در قالب اندازهگیری درصد مخمر زندهمانده و توان تولید گاز مخمر پس از یخزدایی خمیر منجمد و اندازهگیری دانسیت نان حاصل صورت گرفت. نتایج نشان داد که زندهمانی مخمر با افزایش سرعت انجماد در ابتدا سیر صعودی و سپس سیر نزولی داشته است و بالاترین زندهمانی در دمای ۲۵- درجه مشاهده گردید. زمان کوتاه پیشتخمیر (۳۰ دقیقه) بالاترین شاخص زندهمانی مخمر پس از انجماد را نشان داد. نتایج توان تولید گاز با زندهمانی مخمر رابط مستقیمی نشان داد. بررسی کیفیت نان حاصل از خمیر منجمد سنگک نشان داد که با انجام پیشتخمیر کوتاه و سرعت انجماد بالا، نانی با دانسیت پایینتر بهدست می آید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.