مقاله بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) :

تعداد صفحات :۱۲

روش سطح پاسخ به‌منظور تعیین نقاط بهین فرایند فراصوت، برای دستیابی به بیشین میزان انهدام مخمرها و میزان آنتوسیانین کل پس از فراوری با اولترا‌سوند آب انگور قرمز استفاده شد. درج حرارت در سه سطح (C 25، ۵/۳۷، ۵۰)، مدت زمان فرایند ( به‌‌دست‌آمده در ۲۰، ۳۰، ۴۰ دقیقه)، فرکانس (۰، ۵/۶۷، ۱۳۵ کیلوهرتز) فاکتورهایی بودند که تأثیر آنها بر متغیرهای وابسته طی فرایند فراصوت ارزیابی شد. آزمایش‌ها بر‌اساس طرح مرکب مرکزی با در‌نظر‌گرفتن سه سطح شامل نقاط مرکزی و محوری برای هر یک از فاکتورهای یاد‌شده، انجام گرفت. در آزمایش‌‌ها از محلول حاوی مخمر ۵/۰ مک‌فارلند (۱۳ /۰=OD) مقدار ۲ میلی‌لیتر به هر ۱۰۰ میلی‌لیتر آب انگور اضافه شد. نتایجحاکی از این بود که تأثیرات خطی و درجه‌دوم هر سه متغیر مستقل دما، زمان، و فرکانس بر کاهش میزان فعالیت مخمرها و تغییر میزان آنتوسیانین معنی‌دار بودند (۰۵/۰>p). برای هر پاسخ با استفاده از تجزی رگرسیون خطی چندگانه مدل‌‌های چندجمله‌‌ای درجه‌دوم به‌دست آمد. تجزی واریانس (ANOVA) به‌منظور ارزیابی صحت و دقت مدل‌‌ها اجرا شد. مناسب‌ترین شرایط فرایند در دمای C25/37، زمان ۲۰ دقیقه، فرکانس ۳۵ کیلو‌هرتز مشخص شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.