مقاله اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی :
تعداد صفحات :۱۲
در این مطالعه، اثر رسیدن تسریعشده با کمکپروتئاز کپسولهشده و لیپازبر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافت، و ریزساختار پنیرهای آبنمکی بررسی شده است. اضافهکردن لیپاز با کاهش انداز گلبولهای چربی و افزایش اتصالات کازئین سبب افزایش سختی و نیز با تجزی چربیها که بهعنوان روانساز عمل میکردند، سبب کاهش نیروی لازم برای شکنندگی پنیرهای آبنمکی میشود. تعداد و قطر گلبولهای چربی که در ماتریکس کازئینی به دام افتادهاند، تحت تأثیر غلظت آنزیم بهکاربردهشده قرار میگیرد. پروتئازهای کپسولهشده با افزایش شکست کازئینها به پپتیدهایی با وزن مولکولی پایین و اسیدهای آمینه، سبب کاهش سختی و نیروی لازم برای شکنندگی پنیرهای آبنمکی میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.