مقاله سنجش وضعیت توسع? کارآفرینی گردشگری در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای بخش لاریجان شهرستان آمل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سنجش وضعیت توسع? کارآفرینی گردشگری در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای بخش لاریجان شهرستان آمل) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش وضعیت توسع? کارآفرینی گردشگری در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای بخش لاریجان شهرستان آمل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش وضعیت توسع? کارآفرینی گردشگری در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای بخش لاریجان شهرستان آمل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش وضعیت توسع? کارآفرینی گردشگری در مناطق روستایی (مطالع? موردی: روستاهای بخش لاریجان شهرستان آمل) :

تعداد صفحات :۲۴

یکی از ابعاد بسیار مهم نظریه‌های توسع پایدار روستایی، توسع اقتصادی در کنار توسع اجتماعی و اکولوژیک است. در این میان، گردشگری در جوامع روستایی، نقش بسیار مهمی در توسع اقتصادی آن‌ها دارد. یکی از مهم‌ترین عوامل توسع گردشگری در روستاها، توجه به کارآفرینی گردشگری است. بدین‌صورت که کارآفرینی گردشگری، با ایجاد اشتغال، بهبود کیفیت زندگی، توزیع مناسب درآمد و بهره‌برداری بهینه از منابع، نقش مهمی در رشد اقتصادی روستاها و درنتیجه در توسع روستایی دارد. متنوع­سازی اقتصاد روستایی، تنها با القا از بیرون محقق نمی‌شود. کارآفرینان محیط‌های روستایی باید خود فرصت‌ها و منابع بالقوه و بالفعل را بشناسند و با استفاده بهینه از آن‌ها تنوع اشتغال و اقتصاد را برای محیط روستایی به ارمغان بیاورند. از این‌رو، این مطالعه با هدف ارزیابی توسع کارآفرینی در بحث گردشگری روستایی انجام گرفته است. محدود مورد مطالعه شامل روستاهای بخش لاریجان شهرستان آمل در استان مازندران است. روش تحقیق، توصیفی- تحلیلی است. جامعه مورد مطالعه، شامل مشارکت‌کنندگان در فعالیت‌های گردشگری منطقه است که از میان آن­ها ۸۰ نفر به­عنوان نمونه به‌صورت تصادفی انتخاب شدند. مطابق نتایج، شاخص‌های دسترسی به زیرساخت‌های فیزیکی، فضای اجتماعی و میزان اعتمادبه‌نفس، مطلوبیت بالایی در روستاهای مورد مطالعه دارند، اما شاخص‌های دسترسی به آموزش، مشاوره و تجربیات، مهارت و دانش، دسترسی به سرمایه، نوآوری و خلاقیت، آینده‌نگری، تولید، فروش و بازاریابی تولیدات، در وضعیت مناسبی نیستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.