مقاله بررسی روش‌ها و تکنیک های ترویجی تأثیرگذار بر دانش، نگرش و مهارت بهره‌برداران، درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی ( مطالعه موردی استان خراسان جنوبی )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی روش‌ها و تکنیک های ترویجی تأثیرگذار بر دانش، نگرش و مهارت بهره‌برداران، درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی ( مطالعه موردی استان خراسان جنوبی ) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش‌ها و تکنیک های ترویجی تأثیرگذار بر دانش، نگرش و مهارت بهره‌برداران، درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی ( مطالعه موردی استان خراسان جنوبی )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش‌ها و تکنیک های ترویجی تأثیرگذار بر دانش، نگرش و مهارت بهره‌برداران، درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی ( مطالعه موردی استان خراسان جنوبی )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش‌ها و تکنیک های ترویجی تأثیرگذار بر دانش، نگرش و مهارت بهره‌برداران، درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی ( مطالعه موردی استان خراسان جنوبی ) :

تعداد صفحات :۲۲

تحقیق حاضر با هدف شناخت روش‌ها و تکنیک‌های ترویجی تأثیرگذار بر دانش، نگرش و مهارت بهره‌برداران درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی در استان خراسان جنوبی صورت پذیرفته است. در این پژوهش، منظور از مدیریت پایدار منابع طبیعی تلاش برای جلوگیری از تبدیل منابع طبیعی تجدید شونده به اراضی کشاورزی، جلوگیری از برداشت بیش از ظرفیت رویش منابع طبیعی، تولید نهال، نهال‌کاری و بذر‌کاری و عملیات گود‌برداری و سله‌شکنی، رعایت مقررات بهره‌برداری از منابع طبیعی و جمع‌آوری فرآورده‌های جنگلی و مرتعی است. رویکرد پژوهش توصیفی– همبستگی است. جامعه آماری تحقیق شامل ۵۴۳۳۰ خانوار بود که در عرصه منابع طبیعی خراسان جنوبی فعال بودند. با استفاده از فرمول کوکران و روش نمونه‌گیری تصادفی طبقه‌ای چند مرحله‌ای با انتساب متناسب از بین آن‌ها تعداد ۲۸۷ بهره‌بردار انتخاب و بررسی شدند. داده‌ها از این افراد به وسیله پرسشنامه گردآوری شد و به وسیله نرم­افزار SPSS 11.5 در دو بخش توصیفی و استنباطی تجزیه­وتحلیل شد. روایی ابزار اندازه‌گیری با نظر متخصصان منابع طبیعی و صاحب‌نظران ترویج و آموزش کشاورزی تأیید شد؛ قابلیت اعتماد ابزار اندازه‌گیری نیز از طریق آزمون مقدماتی (۳۰ نفر از بهره‌برداران) و محاسبه ضریب آلفای کرونباخ برای بخش‌های نگرش و مدیریت پایدار منابع طبیعی (۸۱/۰=a) تأیید شد. نتایج یافته‌های توصیفی نشان می‌دهد که دانش کلی پاسخگویان درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی با میانگین ۴۹/۲۲ و انحراف معیار ۹/۸ در حد «متوسط» قرار دارد. نگرش کلی آن‌ها درباره شیوه‌های مدیریت پایدار منابع طبیعی با میانگین ۹۳/۵۵ و انحراف معیار ۶۲/۱۰ در حد «به نسبت مثبت» قرار دارد، در مورد مهارت بهره‌برداران یافته‌ها حکایت از آن دارد که مهارت کلی۲/۴۳ درصد (۱۲۴ نفر) درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی در سطح «متوسط» قرار دارد. نتایج حاصل از تحلیل همبستگی بیانگر آن است که بین متغیرهای میزان تحصیلات، سابقه شرکت در دوره‌های آموزشی، مشاوره با متخصصان موضوعی، آموزش‌های عملی و متغیر دانش فنی بهره‌برداران درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی با ۹۹ درصد اطمینان رابطه معنی‌داری وجود دارد. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون چندگانه نشان داد که متغیرهای پیش‌بین به ترتیب ۶۷ درصد، ۶۵ درصد و ۵۸ درصد از تغییرات واریانس متغیرهای وابسته دانش فنی، نگرش و مهارت بهره‌برداران منابع طبیعی درباره مدیریت پایدار منابع طبیعی را بیان می‌کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.