مقاله تأثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر ویژگی های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقه برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر ویژگی های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقه برنج دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر ویژگی های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقه برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر ویژگی های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر ویژگی های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقه برنج :
تعداد صفحات :۲۲
در این تحقیق، تأثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر بهبود ویژگیهای مقاومتی خمیرکاغذ سودا آنتراکینونِ تهیهشده از ساقه برنجِ پیشاستخراجنشده و پیشاستخراجشده با قلیا، در سیستم متداول تهی کاغذ دستساز، بررسی شد. نانوالیاف سلولزی در سه سطح ۲، ۵، و ۱۰ درصد و در سه سطح زمان اختلاط ۲، ۵، و ۱۰ دقیقه به سوسپانسیون خمیرکاغذ حاصل از ساقه برنج پیشاستخراجنشده و پیشاستخراجشده اضافه شدند. میزان مصرف نشاسته کاتیونی ثابت و برابر ۵/۱ درصد در نظر گرفته شد. نتایج این تحقیق نشان داد که مقاومتهای مکانیکی خمیرکاغذ با افزودن نانوالیاف سلولزی بهرغم استفاده از ورقسازی متداول آزمایشگاهی در سه سطح (۲، ۵، و ۱۰ درصد) به طور خطی افزایش مییابد. با افزودن نانوالیاف سلولزی بعد از کاتیونیکردن خمیرکاغذ با نشاسته کاتیونی، با توجه به افزایش نگهداری نانوالیاف سلولزی، مقاومتها بهطور معنیداری افزایش یافت. نتایج حاکی از آن است که بهکارگیری سیستم نانوالیاف سلولزی به همراه نشاسته کاتیونی در ارتقای ویژگیهای مقاومتی خمیرکاغذ سودا آنتراکینون در سیستم متداول تهی کاغذ دستساز مؤثر و موفق بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.