مقاله مطالعه تولید و هزینه خروج چوب با تراکتور کشاورزی (مطالعه موردی: جنگل‏کاری‏ های منطقه شیخ ‏‏نشین شفارود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه تولید و هزینه خروج چوب با تراکتور کشاورزی (مطالعه موردی: جنگل‏کاری‏ های منطقه شیخ ‏‏نشین شفارود) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تولید و هزینه خروج چوب با تراکتور کشاورزی (مطالعه موردی: جنگل‏کاری‏ های منطقه شیخ ‏‏نشین شفارود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تولید و هزینه خروج چوب با تراکتور کشاورزی (مطالعه موردی: جنگل‏کاری‏ های منطقه شیخ ‏‏نشین شفارود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تولید و هزینه خروج چوب با تراکتور کشاورزی (مطالعه موردی: جنگل‏کاری‏ های منطقه شیخ ‏‏نشین شفارود) :

تعداد صفحات :۲۲

تراکتورهای کشاورزی ماشین‏های چندکاره‏ای هستند که کاربرد زیادی به‏خصوص در کشاورزی و بهره‏برداری جنگل دارند. حمل به روش چوب کوتاه با استفاده از تراکتور کشاورزیِ مجهز به یدک‏کش از روش‏های خروج چوب است که در جنگل‏کاری‏های شمال ایران مانند بسیاری از نقاط دیگر دنیا رایج است که طی آن گرده‏بینه‏های کوتاه از کنار کنده به محل دپو حمل می‏شوند. در این مطالعه، که در عرصه‏های جنگل‏کاری منطقه شیخ‏نشین حوزه آبخیز شفارود انجام شده است، ۶۹ نوبت چوب‏کشی با تراکتور کشاورزی مطالعه و پس از تعیین عوامل تأثیرگذار بر زمان چوب‏کشی، مطالعه زمانی اجزای یک نوبت چوب‏کشی برای تعیین مدل پیش‏‏بینی زمان آن انجام و هزینه تولید بهره‏برداری در ساعات کار مفید و برنامه‏ریزی‏شده محاسبه شد. زمان چوب‏کشی تحت تأثیر تعداد گرده‏بینه، حجم بار، و فاصله چوب‏کشی است. نتایج نهایی نشان داد متوسط تعداد بینه در هر نوبت چوب‏کشی ۵۹ عدد، حجم بار ۸۱/۳ متر مکعب، و فاصله چوب‏کشی ۲۰۲ متر است و با این مقادیر میزان تولید ساعتی تراکتور کشاورزی در ساعات کار مفید ۶۶/۵ متر مکعب و در ساعت کار برنامه‏ریزی‏شده ۳۴/۵ متر مکعب و هزینه واحد تولید با و بدون احتساب زمان‏های تأخیر به‏ترتیب ۸۸۱۹۶ و ۸۰۳۵۴ ریال بود. نتایج این مطالعه، همگام با تحقیقات پیش رو، با برآورد دقیق و با جزئیات هزینه‏های بهره‏برداری به برنامه‏ریزان بهره‏برداری جنگل، مدیران جنگل، و بهره‏برداران اجازه می‏دهد تا با مقایسه، ماشین مناسب را انتخاب کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.