مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجههای خونی بلدرچینهای ژاپنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجههای خونی بلدرچینهای ژاپنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجههای خونی بلدرچینهای ژاپنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجههای خونی بلدرچینهای ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجههای خونی بلدرچینهای ژاپنی :
تعداد صفحات :۱۲
به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد و فراسنجههای خونی بلدرچینهای ژاپنی از ۵ تا ۴۱ روزگی، آزمایشی به روش فاکتوریل ۵ × 3 در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار و ۴۰ قطعه پرنده در هر تکرار انجام شد. برای این منظور تعداد ۱۵ جیره غذایی حاوی ۳ سطح انرژی قابل سوخت و ساز (۲۸۰۰, ۲۹۰۰ و ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم) و ۵ سطح پروتئین خام (۲۲, ۲۳, ۲۴, ۲۵ و ۲۶ درصد) تهیه شد. خونگیری در پایان آزمایش، جهت اندازهگیری غلظت تیروکسین (T4)، ترییودوتیرونین (T3) و کلسترول انجام شد. نتایج نشان داد بین سطوح انرژی و پروتئین اثر متقابل وجود ندارد (۰۵/۰ P>). افزایش وزن روزانه در مورد سطح ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم نسبت به دو سطح دیگر بالاتر بود (۰۰۱/۰ P<). همچنین وزن نهایی بدن با افزایش سطح انرژی قابل سوخت و ساز، افزایش پیدا کرد (۰۵/۰ P<). ضریب تبدیل غذایی مربوط به سطح ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز در مقایسه با سطح ۲۸۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز کمتر بود (۰۵/۰ P<). انرژی قابل سوخت و ساز جیره بر خوراک مصرفی تاثیر معنیدار نداشت (۰۵/۰ P>). غلظت T4 در نرها در مورد سطح ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز نسبت به دو سطح دیگر بالاتر بود (۰۱/۰ P<). از سویی دیگر غلظت T3 در نرها در مورد سطح ۲۸۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز نسبت به دو سطح دیگر کمتر بود (۰۰۱/۰ P<). همچنین با افزایش انرژی قابل سوخت و ساز از ۲۸۰۰ به ۳۰۰۰ کیلوکالری بر کیلوگرم، غلظت T4 در مادهها و کلسترول خون در هر دو جنس افزایش پیدا کرد (۰۵/۰ P<). هیچ یک از صفات به غیر از غلظت T4 تحت تاثیر سطوح پروتئین قرار نگرفتند (۰۵/۰ P>). غلظت تیروکسین در نرها در مورد جیرههای حاوی ۲۶ درصد پروتئین خام نسبت به جیرههای حاوی ۲۲ و ۲۳ درصد پروتئین خام بالاتر بود (۰۵/۰ P<). همچنین بلدرچینهای مادهای که جیرههای حاوی ۲۵ و ۲۶ درصد پروتئین خام را دریافت کرده بودند نسبت به بلدرچینهایی که با جیرههای حاوی ۲۲ و ۲۳ درصد پروتئین خام تغذیه شده بودند غلظت تیروکسین بالاتری داشتند (۰۱/۰ P<).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.