مقاله بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد :

تعداد صفحات :۲۴

پژوهش ها نشان می دهدکه اسیدهای آمینه آزاد اثرتحریکی بر سیستم چشایی ماهی ها دارد. وجود این مواد در غذاهای آزمایشی باعث تغییر در رفتار غذایی ماهی­ها شده و مصرف بیشتر غذا را در پی دارد. در مطالعه حاضر پاسخ های رفتار چشایی بچه ماهی های سفید(Rutilus frisii kutum) به گرانول های حاوی مقادیر مختلف اسید آمینه های متیونین، پرولین، سیستئین و اسید گلوتامیک وتعیین مطبوعیت چشایی آن ها با استفاده ازعلم رفتار شناسی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور گرانول­های حاوی غلظت­های (۰۰۱/ ۰ ،۰۱/۰و ۰۵/۰ مولار) این مواد وگرانول های شاهد تهیه و پاسخ های رفتار غذایی در مواجه با هریک از گرانول ها ثبت گردید. دربین غلظت های مختلف استفاده شده، بیشترین درصدمصرف، بالاترین شاخص مطبوعیت و درصد خورده به تلاش در غلظت­های مختلف پرولین و اسید گلوتامیک مشاهده شد (۰۵/0P<)، تکرار عمل قاپیدن در مواجه با اسیدهای آمینه مختلف، تفاوت معنی دار نشان نداد، اما در غلظت بالای مواد تعداد قاپیدن آن کاهش یافت. همچنین مدت زمان نگهداری گرانول­ها در دهان از همبستگی بالا با شاخص مطبوعیت برخوردار بود. عدم تفاوت معنی دار (۰۵/0P>) در میزان مصرف گرانول­های حاوی متیونین و سیستئین درمقایسه با شاهد، آن­ها را در دسته اسیدهای آمینه خنثی برای ماهی سفید قرار داد درحالی­که اسید آمینه پرولین و اسید گلوتامیک با ایجاد تفاوت معنی دار در میزان مصرف گرانول­ها از جاذبیت چشایی برای ماهی سفید برخوردار بودند. تفاوت در پاسخ چشایی گونه­های مختلف ماهی به اسیدهای آمینه مشابه، به اختصاص گونه­ای در ترجیح چشایی نسبت داده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.