مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میو? “به” پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میو? “به” پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میو? “به” پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میو? “به” پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میو? “به” پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال :
تعداد صفحات :۱۸
در این تحقیق، ابتدا بهینهسازی ترکیب محلول اسمزی در فرایند آبگیری اسمزی میو “به” بهوسیل روش سطح پاسخ [۱](RSM) و براساس حداکثر ضریب کارایی آبگیری اسمزی (WL/SG) بررسی شد. نتایج نشان داد که فروکتوز بهصورت خطی و درج دو بر WL/SG مؤثر است، درحالیکه کلرید کلسیم و اسیدسیتریک تأثیر معنیداری بر میزانWL/SGندارند. اثر پوششهای خوراکی فعال بر پای کربوکسی متیل سلولزـپکتینـاسیداسکوربیک و همچنین اثر آبگیری اسمزی بر ریزساختار میکروسکوپی، چروکیدگی،[۲] جذب مجدد آب،[۳] و ویژگیهای حسی در ورقههای “به” خشکشده مطالعه شد. نمونههای پوششدار و اسمزشده، دارای کمترین آسیب از نظر فروپاشی سلولی و چروکیدگی، در ریزساختار میکروسکوپی بودند و نمونههای اسمزشده میزان چروکیدگی کمتری در مقایسه با شاهد و نمون پوششدار اسمزینشده داشتند. بهکاربردن پوششهای خوراکی، سبب کاهش جذب مجدد آب بهوسیل محصول نهایی، در مقایسه با نمون بدون پوشش گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.