مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغهای تخمگذار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغهای تخمگذار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغهای تخمگذار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغهای تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغهای تخمگذار :
تعداد صفحات :۱۷
این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیرات سطوح متفاوت گیاه کاسنی و مس بر عملکرد و کلسترول زرده در مرغهای تخمگذار انجام شد. تعداد ۳۲۴ قطعه مرغ تخمگذار سویههای لاین w-36از ۳۸ تا ۵۰ هفتگی در قالب طرح بلوکهای کاملاً تصادفی با نه تیمار، سه تکرار، و ۱۲ قطعه در هر تکرار بهمدت ۱۲ هفته بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل شاهد، چهار سطح سولفات مس (۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰، و ۳۰۰ میلیگرم در کیلوگرم جیر غذایی) و چهار سطح کاسنی (۱۵، ۲۰، ۲۵، و ۳۰ درصد جیر غذایی) بود. نتایج نشان داد که میانگین کلسترول سرم و زرد تخممرغ در تیمارهای مس و کاسنی از تیمار شاهد کمتر بود (۰۵/0P<). در تیمار ۳۰۰ میلیگرم مس، کلسترول سرم و زرد تخممرغ کمتر بود (۰۵/0P<)، ولی وزن تخممرغ و درصد تولید در مقایسه با شاهد کمتر و ضریب تبدیل غذا بیشتر بود (۰۵/0P<). درصد تولید در تیمار ۲۵ و ۳۰ درصد کاسنی در مقایسه با تیمار شاهد کمتر بود (۰۵/0P<). در تیمارهای سطوح گوناگون کاسنی، رنگ زرده در مقایسه با تیمار شاهد و مس بیشتر بود (۰۵/0P<). باتوجه به نتایج تحقیق حاضر، مقادیر ۱۵۰ میلیگرم مس در کیلوگرم جیره یا ۱۵ درصد کاسنی در جیره برای کاهش کلسترول زرد تخممرغ توجیهپذیر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.