مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغ‏های تخم‏گذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغ‏های تخم‏گذار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغ‏های تخم‏گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغ‏های تخم‏گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح متفاوت مس و کاسنی بر کلسترول زرده و عملکرد مرغ‏های تخم‏گذار :

تعداد صفحات :۱۷

این پژوهش به‌منظور بررسی تأثیرات سطوح متفاوت گیاه کاسنی و مس بر عملکرد و کلسترول زرده در مرغ‏های تخم‏گذار انجام شد. تعداد ۳۲۴ قطعه مرغ تخم‏گذار سویه‏های لاین w-36از ۳۸ تا ۵۰ هفتگی در قالب طرح بلوک‏های کاملاً تصادفی با نه تیمار، سه تکرار، و ۱۲ قطعه در هر تکرار به‌مدت ۱۲ هفته بررسی شد. تیمارهای آزمایشی شامل شاهد، چهار سطح سولفات مس (۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰، و ۳۰۰ میلی‏گرم در کیلوگرم جیر غذایی) و چهار سطح کاسنی (۱۵، ۲۰، ۲۵، و ۳۰ درصد جیر غذایی) بود. نتایج نشان داد که میانگین کلسترول سرم و زرد تخم‌مرغ در تیمارهای مس و کاسنی از تیمار شاهد کمتر بود (۰۵/0P<). در تیمار ۳۰۰ میلی‏گرم مس، کلسترول سرم و زرد تخم‏مرغ کمتر بود (۰۵/0P<)، ولی وزن تخم‌مرغ و درصد تولید در مقایسه با شاهد کمتر و ضریب تبدیل غذا بیشتر بود (۰۵/0P<). درصد تولید در تیمار ۲۵ و ۳۰ درصد کاسنی در مقایسه با تیمار شاهد کمتر بود (۰۵/0P<). در تیمارهای سطوح گوناگون کاسنی، رنگ زرده در مقایسه با تیمار شاهد و مس بیشتر بود (۰۵/0P<). با‌توجه به نتایج تحقیق حاضر، مقادیر ۱۵۰ میلی‏گرم مس در کیلوگرم جیره یا ۱۵ درصد کاسنی در جیره برای کاهش کلسترول زرد تخم‏مرغ توجیه‌پذیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.