مقاله بررسی اثر دما و pH در فعالیت آنزیم لیپاز استخراجشده از بخش قدامی روده ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر دما و pH در فعالیت آنزیم لیپاز استخراجشده از بخش قدامی روده ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر دما و pH در فعالیت آنزیم لیپاز استخراجشده از بخش قدامی روده ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما و pH در فعالیت آنزیم لیپاز استخراجشده از بخش قدامی روده ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما و pH در فعالیت آنزیم لیپاز استخراجشده از بخش قدامی روده ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات :۱۶
آبزیان یکی از منابع مهم در تولید آنزیمهای گوارشی از جمله لیپازها هستند. در این پژوهش، تأثیر دما و pH در فعالیت آنزیم لیپاز تخلیصشده از بخش قدامیِ روده ماهی قزلآلای رنگینکمان بررسی شد. برای تخلیص، از سولفات آمونیوم در راسبسازی و از اولترافیلتراسیون به منظور تغلیظ نمونه استفاده شد. فعالیت آنزیم به کمک سوبسترای نیتروفنیل پالمیتات در دماها و pHهای مختلف بررسی شد تا بهترین دما و pH برای فعالیت آنزیم و پایداری آن مشخص شود. نتایج نشان داد که دما و pH بهینه برای فعالیت آنزیم لیپاز استخراجشده از بخش قدامی روده ماهی قزلآلای رنگینکمان به ترتیب ۴۰ درجه سانتیگراد و ۸ است. پایداری دما و pH فعالیت آنزیم لیپاز مذکور به ترتیب در ۴-۴۰ درجه سانتیگراد و ۶-۸ نشان داده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.