مقاله ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستان? برتر کلزا (Brassica napus L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستان? برتر کلزا (Brassica napus L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستان? برتر کلزا (Brassica napus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستان? برتر کلزا (Brassica napus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستان? برتر کلزا (Brassica napus L.) :

تعداد صفحات :۱۷

به‌منظور مقایس عملکرد و خصوصیات زراعی ۳۸ رقم جدید کلزای زمستانه به‌همراه رقم Okapi به‌منزل شاهد در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ آزمایشی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. ارقام کلزا از نظر تمامی صفات تفاوت معنی‌داری در سطح احتمال یک درصد نشان دادند. در این تحقیق ارقام ES Betty، NK Karibik، NK Aviator،Champlain و RNX 3621 بالاترین عملکرد دانه را نشان دادند. جهت بررسی صفات کیفی در ارقام برتر کلزا، در سال زراعی ۹۰–1389 آزمایش دیگری اجرا شد. تیمارها شامل پنج رقم برتر کلزا به‌همراه سه رقم اوکاپی، مودنا و لیکورد در نقش شاهد بودند. نتایج نشان داد که رقمES Betty بالاترین عملکرد دانه و میزان اسید چرب لینولنیک را داشت. ارقام NK Aviator و Champlain از نظر اسید چرب لینولئیک برتری نشان دادند. ارقام ES Betty و NK Aviator کمترین میزان اسید چرب اولئیک را داشتند. همچنین بذرهای ارقام Modena و Champlain بالاترین میزان آهن و روی را نشان دادند. رقم Licord بیشترین میزان مس و منگنز دانه را داشت. بین عملکرد دانه و اسید چرب لینولنیک و میزان گلوکوزینولات کنجاله همبستگی مثبت و معنی‌داری وجود داشت. ارقام کلزا از نظر عملکرد دانه، ترکیب اسیدهای چرب، محتوی گلوکوزینولات و میزان عناصر ریزمغذی دانه، تفاوت معنی‌داری داشتند. همچنین بین عملکرد کمی و کیفی کلزا رابط معکوس وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.